嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無"網床"推介?

hi there,

I would like to buy a 網床 for my bb, any mame has suggestion, please.

Many thanks

bbsweet
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

Re: 請問有無"網床"推介?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

I buy C-MAX $399 Brand New
quite good and quite pretty

大宅

Graco is very good!!!!

:-)

大宅

大宅

我都想買張網床放係廳比個女係入面玩.我想問graco,個女側埋一邊會唔會反架?????

大宅

Thanks all,

其實我都prefer Graco, 仲想問下是否係玩具反斗城最多graco選擇?

Thanks again

bbsweet

大宅

我買 Chicco, 因為 compare to 市面的 play pan, Chicco size 較大, 空間多些給仔仔玩囉!

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wongs 寫道:
Graco is very good!!!!

同意, 同埋床底中間會有多一條鐵, 穩陣好多, 由其是我囝囝成日都在床上跳.
該用戶已被刪除

複式洋房

用緊Graco, 玩具反x城賣$5xx

我阿仔剛學行,依家成日喺playpan內由左邊"衝"去右邊,又由前面"撲"去後面,個playpan都仲好結實

唔洗擔心 "個女側埋一邊會唔會反" , 我阿仔周不時都企喺一邊兼且勁搖 (雙手扶着一邊,身體出力勁搖 ),個playpan仍然頂得住

pamila 寫道:
我都想買張網床放係廳比個女係入面玩.我想問graco,個女側埋一邊會唔會反架?????
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/67882/Signature3.jpg[/img]

大宅

請問大家張網床係咪長方型架??

大宅

我自已的係長方型;
但都有圓型和正方型的。

侯爵府

好媽媽勳章

我真係好out,乜野係playpan呀?????????????

大宅

playpan 網床

複式洋房

旺角荷李活中心有張搖搖網床好正,而家特價$699,你可以去睇下!

複式洋房

我想問下以前d網床, 係唔係冇一塊硬底既, 但而家個d就有架, 因為我都要買, 但我親戚有一張, 我見個底好似係軟架, 冇承托力喎, 我見而家個d話可以係入面小睡架, 係唔係阿?
我想知mothercare好唔好架? 我就等緊佢番貨羅

首頁

尾頁

跳至