想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

點算好:::??? 急問**求救

我之前出過post,我兩3年冇避孕都冇bb:**

會唔會係不育?? 但係今次我未想有bb住,,

但係成個幾用都未黎m喇,,點算好*

侯爵府

Re: 點算好:::???   

Shan6233:

你有無去驗下係 o米 Bingo?

男爵府

環保接龍勳章

未呀::**

我諗住2月14號即係聽日先cheak**

到時真係cheak到有都唔知點算~

到時我同埋我男朋友都一定煩死~~

男爵府

既來之,則安之

http://kawaii-kids.com/

男爵府

環保接龍勳章

我岩岩驗左喇,, 真係bingo左,,

唔知準唔準呀::** 未夠5分鐘佢就有一條紅線喇~~

我想問咁我e+即係有左幾多個月??

我上一次黎m好似係12月尾,,因為我冇mask底嫁

同埋睇醫生應該睇咩醫生? 幾歲先可以睇嫁???

男爵府

Re: 點算好:::??? 急問**求救

你睇開邊個婦產科e生?問下佢咪知lor

侯爵府

如果你對上 一次 m 頭一日係 12月31日, 你已經有o左5週零3天

- 12月31日至1月6日 : 0 週
- 1月7日至1月13日 : 1 週....

如此類推.

係呀, 你有無睇向邊個婦科醫生呀? 如果無, 先去一間醫務所再驗一次先. confirm後, 會有一張醫生証明. 你再去決定要去 c+ 醫院 定係 政府醫院. 我明天就去排 政府醫院, 第一次見醫生.

你小心身體啦!

男爵府

環保接龍勳章

即係點呀??** 幾大呀個bb??

我冇睇開婦科醫生嫁,,要幾歲先睇得嫁**

男爵府

冇話幾歲架bor!有需要就睇架啦,銅鑼灣東角中心21樓有位姓歐同姓方既醫生都幾好

侯爵府

Shan6233:

更正:

你應該係 6週零 3天.

幾歲先睇得醫生? 無限架 wor! 除非你仲未夠 16歲啦! 你可以係 bk 問下其他姊妹呀. 我之前係搵 沙田市中心 劉小紅醫生 confirm. 之後會去 搵 仁安醫院的 袁醫生跟我 產檢.

男爵府

環保接龍勳章

我16歲咋::** 如果睇完cheak到有左會唔會有問題嫁??

我唔可以俾屋企人知道** 同埋我16歲有左都得嫁咩??

唔係要18歲先得嫁咩??

仲有我想問,,睇一次幾錢同埋睇d咩嫁???**

男爵府

環保接龍勳章

我sure 我1月冇黎過囉,,即係e+個bb 6個星期大??

如果我岩岩16歲,,咁有左醫生會唔會通知家長/警方嫁??**

你一次睇幾錢呢?? 同埋醫生會cheak d咩嫁??**

如果我e+唔想要個bb,,醫生會用咩方法嫁?**

呢d 醫生會唔會幫我落呢,,如果冇家長同意
jjwmkk 寫道:
Shan6233:

更正:

你應該係 6週零 3天.

幾歲先睇得醫生? 無限架 wor! 除非你仲未夠 16歲啦! 你可以係 bk 問下其他姊妹呀. 我之前係搵 沙田市中心 劉小紅醫生 confirm. 之後會去 搵 仁安醫院的 袁醫生跟我 產檢.

男爵府

環保接龍勳章

我今日,,我忍唔住再買多支棒棒,,結果都係一樣**bingo

我e+應該點做??*

男爵府

你可以搵母親的決擇或家計會o既青少年保健中心啦, 佢會解釋比你知, 你有咩選擇...不過佢地可能會聯絡你屋企人(應該係得你同意之下)...其實你有冇成年o既家姐/呀哥, 最好話比佢地知呢件事, 因為如果你要生bb or 做手術, 家計會可能到最後都要contact你成年o既屋企人...仲有, 你係幾時滿16歲架?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點解你唔想要bb又唔避孕呢? 呢d野唔係講笑架, 你唔避更係有機會有bb啦, 到有左先黎問會唔會太遲啦......
shan6233 寫道:

男爵府

環保接龍勳章

我就係獨生女黎嫁,,我e+ bb 6星期左右大,,

如果真係要落,,可以用咩方法落呀??

e+打針好似得,,但係打針係咪有大量血流出黎流幾日嫁??

有冇人可以答我呀??** ><

p.s...我上年8月生左日,,16歲~~**

男爵府

環保接龍勳章

我就係獨生女黎嫁,,我e+ bb 6星期左右大,,

如果真係要落,,可以用咩方法落呀??

e+打針好似得,,但係打針係咪有大量血流出黎流幾日嫁??

有冇人可以答我呀??** ><

p.s...我上年8月生左日,,16歲~~**
baby_yuyu 寫道:
你可以搵母親的決擇或家計會o既青少年保健中心啦, 佢會解釋比你知, 你有咩選擇...不過佢地可能會聯絡你屋企人(應該係得你同意之下)...其實你有冇成年o既家姐/呀哥, 最好話比佢地知呢件事, 因為如果你要生bb or 做手術, 家計會可能到最後都要contact你成年o既屋企人...仲有, 你係幾時滿16歲架?

男爵府

環保接龍勳章

今日我會同男朋友傾應該點算好**

你地話點算好呢?** 可唔可以俾d 意見我呀??

男爵府

環保接龍勳章

之前咁耐都冇試過有,,其實我呢排諗住我係不育嫁喇

點知><唉**

而且我冇乜要求男方避孕
may9912 寫道:
點解你唔想要bb又唔避孕呢? 呢d野唔係講笑架, 你唔避更係有機會有bb啦, 到有左先黎問會唔會太遲啦...... [quote]
shan6233 寫道:

[/quote]

別墅

i think you should discuss with your mommy, and even she will blame you, but at least you will find a channel to solve.

even your mom agree you to take abortion. she will support you on financial problems.

of course, this topic appears in here , so many pre-mommy will feel sad about this....As we all wait for a long long time and never can get one. Anyway, hope you will find a better way to solve..............

首頁

尾頁

跳至