意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 163|主題: 124979

有邊去死皮產品好用呀 ?

男爵府

國民生產總值:7719

好媽媽勳章

有邊去死皮產品好用呀 ?

唔該俾下意見呀, 因為化妝多既關係, d死皮好似黎越厚 :-( :-(

男爵府

國民生產總值:6061

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有邊去死皮產品好用呀 ?

FLORIGEN- CLEAR FACE PEELING GEL
係SASA可以買到,$128.
我用過好幾隻唔同brand,係呢隻最好用,韓國出,我已經用左第二支喇!

男爵府

好媽媽勳章

我上網睇見唔到有呢隻既 ? 係咪要去店鋪買先有.

男爵府

係呀!我今日都買左支送俾朋友.
宜家sasa買夠$250,送一張$10 coupon.

男爵府

好媽媽勳章

好呀. 等我都去睇下....唔該晒呀 Honey BB

大宅

國民生產總值:2199

會唔會好乾丫

男爵府

如果,你怕乾,可以塊臉濕少少水,先自搽peeling gel,都可以去到死皮,但就睇唔到d死皮一條條出黎0既效果.

禁止訪問

國民生產總值:7068

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.