夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我會唔會好衰呢?

男友成日明示暗示想要個psp, 但係我真係唔鍾意佢成日打機, 所以我已經買左個相機做情人節禮物, 今日同佢傾電話o既時候, 畀佢估中左我買咩畀佢, 佢就識穿我買相機畀佢的原因, 係因為我自己想買!!
佢話: 你自己想買我就唔畀, 而家你就買黎送畀我, 你知我實唔會鬧你! 你真係好聰明呀

大宅

Re: 我會唔會好衰呢?

我唔覺得你好衰喎,咁買禮物黎都係想氹對方開心,唔一定話要買佢想要既野嘛~~~

反而我覺得你男朋友唔應該咁樣同你講,一份心意,唔應該咁計嘛~~~

伯爵府

好媽媽勳章

我亞嫂仲勁, 竟然試過買吸塵機俾我亞哥做生日禮物, 但我亞哥仲話: "係呀, 因為成日都係我吸塵既, 佢唔想我咁辛苦", 你話係咪激死??? 真係一個願打, 一個願捱.

子爵府

咁佢又唔係話我咩o既... 不過佢係鍾意揭發我諗d咩, 佢就覺得開心同贏左囉.....

大宅

我都試過買一份禮物比老公係我自己想要0既,佢都知係我自己鍾意,不過就無踢爆我,仲陰陰咀笑呢
跟住之後,佢都會送d我鍾意0既禮物....

子爵府

其實我都係咁,送禮物都係LV、手錶,我諗住我都可以用,不過我仲衰,因為我用佢張附屬咭,找數嗰個係佢

子爵府

跟住男友仲抵死加多句話,
"咁我都知我要買咩送畀你啦, 就psp啦! 哈哈"
:evil:

大宅

mirandalaw 寫道:
咁佢又唔係話我咩o既... 不過佢係鍾意揭發我諗d咩, 佢就覺得開心同贏左囉.....

咁未比佢做"大贏家",

大宅

mirandalaw
哈哈,你男朋友好抵c~~~
今年我都係送咗psp俾我男朋友~~~

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實,大家咪又係咁,希望,對方會送自己心目中想要0既0野,但到最後,又買番自己會鐘意0既0野送俾人,咁做又好似失左送禮物0既意思wor..就係對方收個刻的開心&感謝喇!好似為自己多d咁.
我送禮物真係會送對方鐘意0既0野,因為,收到真係好開心的.
正如你自己收到一份你一直期盼的禮物時,那一刻都會好開心啦!

首頁

尾頁

跳至