自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

請問大家明天2月14日會同你"老公仔"or"男朋友仔"去會慶祝和送咩禮物呀???

請問大家明天2月14日會同你"老公仔"or"男朋友仔"會去邊慶祝和送咩禮物呀???

我會整朱古力送比男友呀???

禁止訪問

Re: 請問大家明天2月14日會同你"老公仔"or"男朋友仔"去會慶祝和送咩禮

男爵府

好媽媽勳章

Re: 請問大家明天2月14日會同你"老公仔"or"男朋友仔"去會慶祝和送咩禮

我明天晚上要考試無都同老公慶祝 :-(
該用戶已被刪除

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我同男友琴晚已提早慶祝咗,我親自整咗個蛋糕同朱古力送俾佢

珍珠宮

kwan0520 寫道:

wa.........你個cake好靚ar!!!!!
我好想食朱古力ar!!!!!!!
keke~

我買左件性感睡衣聽晚著比老公睇~
keke~

男爵府

明日係我同老公結婚紀念,
咁"arm"有個朋友又係聽日生日,
所以我地一齊慶祝, 係天台燒海鮮bbq,
禮物大家都無諗住買, 留黎食左佢好過 :mrgreen:

[/url]

別墅

我老公話系長洲食海鮮
無禮物(因為咁以離只收過2次)唔洗問都知無

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sung米米 寫道:
明日係我同老公結婚紀念,
咁"arm"有個朋友又係聽日生日,
所以我地一齊慶祝, 係天台燒海鮮bbq,
禮物大家都無諗住買, 留黎食左佢好過 :mrgreen:

我又係結婚紀念呀!11年lu
你就好啦!咁好節目
我2個女都要做功課冇得出去dinner lu

子爵府

咪又係在家裡食飯,我老公唔浪漫的,所以我都唔期望佢送D咩
都慣了,反而佢買野送俾我仲怪,
但舊年佢都有送花,舊年的花依家仲未丟,
擺到依家,
祝大家情人節快樂

子爵府

係呢件性感睡衣要幾錢?我都想買來送俾老公睇
唔知貴唔貴呢?
PinPin 寫道:
[quote]
kwan0520 寫道:

wa.........你個cake好靚ar!!!!!
我好想食朱古力ar!!!!!!!
keke~

我買左件性感睡衣聽晚著比老公睇~
keke~[/quote]

別墅

我都唔會同老公點慶祝,因為我就黎生了 都唔願出街,所以為有寄望下年

首頁

尾頁

跳至