自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

類固淳-有什麼副作用?

請問有無人知?

別墅

Re: 類固淳-有什麼副作用?

如果小朋友, 就會發育得唔好, 會變肥, 長唔高及會生毛...上次醫生講的... :-x

禁止訪問

等待驗證會員

我上次臨生個陣出左成身濕疹, 醫生俾左藥膏我搽, 佢話有類固醇係裡面... 姑娘叫唔好搽得咁厚, 薄薄咁搽就ok, 太厚搽得長時間, 會令皮膚暗啞.....
小香香 寫道:
咁嚴重.....類固純係咁係藥膏入面有架??

禁止訪問

等待驗證會員

上次個姑娘就係咁同我講, 搞到我真係搽得好薄..... 好彩生完就無事lu.
小香香 寫道:
唔係話

子爵府

畀面勳章

上年我個女入院就要用"類固淳"留院期間用"針"落藥3濟,
出院後食左1個月藥。當時佢係好容易肚餓,塊面就有d腫,
但一個月到就無哂。
so far now 都8個月,都無任何副作用。
期實你可以問清楚醫生,因為我知有d藥力無咁重。
不能一概而論。
^.^

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thank you!

首頁

尾頁

跳至