在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

心淡

公爵府

Re: 心淡

會唔會係post錯呀??? 唔好唔開心,咪影響埋BB呀

禁止發言

男爵府

fion
唔好唔開心, 影響bb ka, 我之前都同你一樣, 我有左bb, 我亞頭同我講請左個專做a/c同事(唔通我唔係專做a/c ?-( ), 個個都係a/c clerk的post, 仲低級過我, but個人係我亞頭個friend, 仲要係年紀大, 經驗多過我好多, 人工反而少過我, 我都估我亞頭都唔要我ka, 點知佢個friend係c蠢, 乜都唔識, 又成日做錯, 我亞頭想炒我都唔得, 因為佢個friend唔掂, 不過我都係好心淡, 好唔甘心, 而家我都係搵緊工, 搵到好的, 就飛起佢地la
你咪等bb出左世先睇下佢地會點law, 可能都係好似我公司咁, 無左你唔得呢
開心d, bb會feel到ka :mrgreen:

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

fion :

1於吾好里佢,總之用盡d前4后6,到畤才找个份新工啦.
吾好咁幫佢做啫,總之合格就當100分,反正佗佢吾可以炒你.
保重身体呀

禁止發言

首頁

尾頁

跳至