懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請大家幫下我﹗

中醫師話我應該在19/2排卵,請問各位有經驗的媽媽,我應在邊幾日dodo可以有機會bingo呢﹖
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

男爵府

Re: 請大家幫下我﹗

如果中醫話你19號開始排卵既話, 你應該19-21號呢3日都做, 咁你既受孕機會會大好多囉! 因為由排卵嗰日計既3日內係bingo最大機會呀!

如果你唔係太過肯定係唔係排卵, 你每個月咪梗有幾日係分泌多好多既, 分好最多嗰幾日就係你既排卵期啦! 你不妨試試啦!

yfcapple 寫道:
中醫師話我應該在19/2排卵,請問各位有經驗的媽媽,我應在邊幾日dodo可以有機會bingo呢﹖

大宅

446948,
連續三日做功課,咁d精會唔會唔係咁好呢﹖
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

大宅

排卵前2-3日做會生女,如果排卵日做就會生仔,不過要看你的經期準不準

大宅

我的經期很準,但唔知點解好難bingo,
唔理生男定女,有得生就得(健康),邊日dodo會機會大

大宅

yfcapple,
如果你經期真係準的話, 你試吓由你經期第1日起開始計, 第13, 15 & 17 日都做啦, 之前都係由醫生教我架, 結果我試咗兩個月就bingo 咗啦 !

首頁

尾頁

跳至