母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

終於到我喇~~ 我bb odin全人奶左六個月~~~

唔驚唔覺就六個月喇~~ 雖然都有時覺得好辛苦, 不過係絕對值得既, 下個target係九個月, 大家一齊努力啦~~~

男爵府

Re: 終於到我喇~~ 我bb odin全人奶左六個月~~~

努力 加油

男爵府

Re: 終於到我喇~~ 我bb odin全人奶左六個月~~~

大宅

Add oil, I would like to be the next who post here.

男爵府

Congratulation!

Glory.Glory 你個囝囝係唔係都仍然咁肥肥白白呢?

大宅

bbpooh

佢冇以前咁肥肥白白lu, 因為佢daddy要佢減肥, 宜家一日只可以食21安奶咋~ 不過經過兩個月後佢宜家都仲有9.05kg, 未致於超重, 但都好似仲係加大碼.

大宅

恭囍你啊!努力加油!

大宅

你就好啦!!!我而家先2個半月,但係好似冇咩奶甘,
唔知可唔可以去到六個月呀....

伯爵府

pocket

唔好太擔心.我之前都有咁想法...不過,愈來愈係會影響奶量....你都係放鬆心情la! 自然會夠奶比bb飲.

男爵府

[size=medium]Congratulation Gloria!
May your lovely baby can enjoy mama milk till 2 years old, yeah!!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

加油呀!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊