意見反饋
義工
[2005年] 你們的BB 有無看電視呢?

民房

國民生產總值:74

你們的BB 有無看電視呢?

我bb十分喜歡看電視, 哭到不停時,看電視便可以停止唔哭,看電視對bb好嗎?

複式洋房

國民生產總值:250

Re: 你們的BB 有無看電視呢?

Dr. recommended that BB "should not" watch adult's TV as it moves too fast which is not good.

If your BB really needs to watch TV you can buy "Baby Eistein" VCD which shows the cartoons move in very slow motion. It designs for BBs.

複式洋房

國民生產總值:276

我囡囡都係好鍾意睇電視,睇到自己响度講嘢同笑!我朋友俾咗啲BB睇嘅Music DVD 叫我比佢睇!

我第一次比囡囡睇時係佢喊緊,佢一見到電視有咁多顏色同公仔就眼定定咁望實電視,唔記得喊,啲眼淚仲响隻眼度未流出嚟!

別墅

國民生產總值:596

Winnie靚媽咪 & universe,

Where can I buy the music DVD and Baby Eistein VCD for BB? Is it expensive?

複式洋房

國民生產總值:276

而家English Time 响吉之島做緊Promotion,只要填妥資料就會送一隻精選DVD,我朋友話佢BB好鐘意聽,我諗住都會攞隻比我囡囡!

另外,我啲DVD係朋友比,所以我唔知响邊度買!

LibraMum 寫道:

Where can I buy the music DVD and Baby Eistein VCD for BB? Is it expensive?

男爵府

國民生產總值:5044

2019新春慶豚圓

Page ONE 有得買bb愛恩斯坦系列啊~~~

LibraMum 寫道:

子爵府

國民生產總值:14678

睇電視就冇. 但經常睇 dvd.

佢最鍾意睇 disney 隻 ABC
同埋 "天線得得 B" 佢都 ok.

佢睇時, 會學講野同埋好開心咁笑. 仲笑到尖叫

佢一睇, 我就可以做自己野. 陪佢睇時就教佢多 d.

禁止訪問

國民生產總值:22846

洋房

國民生產總值:87

我個囡都好鍾意睇電視架. 如果放佢係BB車向住部電視, 佢會坐得好定...好似比人點左月咁架. 好攪笑

民房

國民生產總值:74

同意, 我BB也一樣

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.