興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問而家買psp價錢大約幾多?

請問而家買psp價錢大約幾多?
最普通黑色那一款..
我想去黃金買,請問有乜要注意啊?
唔該晒!!!

別墅

Re: 請問而家買psp價錢大約幾多?

v.1.5 $16XX
v.2.5 $13XX

v1.5 可以行 simulator 玩 xx game....

最緊要分行水貨, full parts, 畫面有無死點....

史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

男爵府

我想問吓v1.5同v2.5分別, 係未v1.5可以玩到xx碟呀. 而v2.5就唔可以玩呀.

別墅

psp 係無 xx 碟 , v1.5 係用 條 ms 裝 game 玩, v.2.5 係唔得既.....

史上最強冗員 + 後天錢財缺乏症患者  My BLOG

子爵府

今日買左嘞,,,,
百老匯得2.5v黑色,白色未有貨,機價1780,+ 1GB卡就2180,但一定要跟一隻game買埋,,,
我去左黃金買,不過我無時間去格價,所以都預左可能會買貴左!!
1.5v機價$1680,1GB卡$590,保護貼$50,差電線$40,硬身保護套$40.....佢張卡會包大約幾十個game俾埋你的!
佢地可以三百幾蚊幫你dl晒而家現有的game的,不過呢樣我等玩厭左現有的先去攪lu....
另白色價錢約加$300!

首頁

尾頁

跳至