意見反饋
義工

在職全職 今日: 1|主題: 46672

[在職媽媽] 有無試過同很蠢的同事工作?

禁止訪問

國民生產總值:3143

有無試過同很蠢的同事工作?

民房

國民生產總值:32

Re: 有無試過同很蠢的同事工作?

Lulujojo, 間間公司都有呢種, 我都遇見唔少, 真是好勞氣激氣, 我依間公司都有, 都唔知佢地個腦用來做什麼?????

禁止訪問

國民生產總值:3143

大宅

國民生產總值:1567

我隻馬就係咁,点極都唔明,但又大男人唔話得,仲要係黃馬褂,唔炒得

對住佢,腦細胞都死快D

民房

國民生產總值:32

我每一日都對住一班怪獸同事, 講來講去都係咁, send e-mail鬧佢又係咁, 之後仲要死"撐", 你話死唔死?

版主

國民生產總值:28413

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

很蠢的同事?? 果個咪我羅

都唔知點解, 耐不耐 就有d野錯下, 我已經好小心架啦
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

大宅

國民生產總值:1230

緊係有啦, 仲要扮埋勁. 話佢咪黑面law, 仲會更加唔服從.
公司都唔炒, 咁我唯有理得佢咁多啦

複式洋房

國民生產總值:200

我工司都有個,最慘就係教(佢唔記),話(佢唔理),嬲(佢唔知),仲要做錯野都仲要同你死撐,果到先激氣!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.