意見反饋
義工

自由講場 今日: 575|主題: 1023886

情人節唔想在家煮飯, 但係又無錢去食貴野, 有什麼方法可以興祝情人節呢?

大宅

國民生產總值:3746

情人節唔想在家煮飯, 但係又無錢去食貴野, 有什麼方法可以興祝情人節呢?

如題!!

男爵府

國民生產總值:5893

Re: 情人節唔想在家煮飯, 但係又無錢去食貴野, 有什麼方法可以興祝情人節呢?

外賣?

SASHIMI?SUSHI?
再佈置屋企?
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

國民生產總值:1319

Re: 情人節唔想在家煮飯, 但係又無錢去食貴野, 有什麼方法可以興祝情人節呢?

多有多洗,少有少洗!!
一齊去食碗雙丸河,你一粒,我一粒!!都一樣咁sweet sweet!!
:-P  :-P  :-P

大宅

國民生產總值:3746

samantha821 寫道:
多有多洗,少有少洗!!
一齊去食碗雙丸河,你一粒,我一粒!!都一樣咁sweet sweet!!

但係平時唔得嫻煮飯時已經係禁嫁啦, 唔知仲有無其他好介紹呢? 因為好多年情人節都無出街, 唔知點解今年身痕想出去襯下.

珍珠宮

國民生產總值:43226

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

可以兩公婆去bbq都唔貴law 自助任食個d都係幾十蚊一個人,任係bbq幾耐都得 順便晒下月光

大宅

國民生產總值:1319

SandyWu 寫道:
可以兩公婆去bbq都唔貴law 自助任食個d都係幾十蚊一個人,任係bbq幾耐都得 順便晒下月光

係呀!!我幾年前情人節都試過,買野去咖啡灣同老公BBQ!!!一佰蚊都吾駛,都sweet sweet呀!!
:-P  :-P  :-P

珍珠宮

國民生產總值:39342

揾地方睇星星 :mrgreen:
我住新界,成日都有得睇 :mrgreen:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:110

有無三十蚊呀?買袋花生加生果,花生有維他命e,維生素,夠飽肚,生果清熱,滋潤加埋無限愛心和情意綿綿,惦呀!
三十蚊都無!?都得,返屋企有情飲水飽.

大宅

國民生產總值:2418

只要有心, 每天都可以系情人節, 又使咩只系今日先慶祝, 亦唔需要花金錢, 每錢咪返屋企睇電視, 平平地食公仔面都得架, 再唔系去公園行下, 傾下計談下心, 總之互相都有心, 情人節一定快樂架!
________________ KiuKiu媽媽

洋房

國民生產總值:236

我老公話出街食飯, 但佢又唔會食貴野, 今晚實去大嘉樂或美森食一人一邊爐 :mrgreen:
聰爸太縱亞仔, 聰聰變咗頑皮仔, 聰媽就變咗長氣鬼

男爵府

國民生產總值:5885

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔鍾意BBQ, 可以選擇去酒樓食任點任食嗰啲打邊爐呀! 又有電視睇, 又可以坐得耐啲! 幾好呀! 我今晚都想係咁呀!

samantha821 寫道:
[quote]
SandyWu 寫道:

係呀!!我幾年前情人節都試過,買野去咖啡灣同老公BBQ!!!一佰蚊都吾駛,都sweet sweet呀!! [/quote]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.