自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

請問預備在m記開生日會,有甚麼要留意?

例如有無優惠等等?
thanks!!!

伯爵府

熱血勳章

Re: 請問預備在m記開生日會,有甚麼要留意?

唔好意思, 我想"叉"開話題 ---

我都係未試過同小朋友係M記攪生日會(當然佢年年都lur我), 我覺得在M記為她開生日會不難, 收費也不是太貴, 但我最忌同佢開過一次之後, 就年年都話要開, M記開厭左, 又lur去Pizza Hut 開, 咪好弊??!

侯爵府

其實我大女生日會一向在家開,但今次細女第一次開生日會,我老公同我都無太多時間預備,所以想方便d,才選擇m記.

別墅

很多事情,錯過了就沒有了;小朋友天真爛漫既時間有幾多年丫,如果做父母能力所及既,我就建議幫小朋友開生日會,如果怕小朋友貪得無厭咁要去d貴價食府度開生日會,咁大可以同小朋友講爸爸媽媽經濟有限,只可去m記開生日會,咁我相信小朋友會明白的,唔會死lur.

瑄婷,

你最好問下朋友有無麥樂會咭,如果有你就要問佢地借,因為有咭會有9拆的,如果無,就申請一張啦,入會費$20,除笨有精呀!

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

今年入麥樂會,開生日會係冇9折呀
不過有1個餐同比加超禮物

首頁

尾頁

跳至