夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇姊妹今日有驚喜有花收呀

今年情人節真係咩都冇

上年生日收左花已經好開心,今年叫佢唔好送!!

打俾佢同佢講"老公你今日返工多唔多人拿住花上黎唱k?"
佢話冇,係街見到就好多,問佢我扎花係邊,佢話送左喎..
諗返起前日去街市買西瓜,佢買左扎6蚊既花係屋企擺...
之後俾我串佢,唔係掛,扎花咩都冇,豆屎咁細,算啦,我要現金得啦!!! (講笑咁講)

不過我令願佢俾錢我好過送花!!!d花擺完就爛!d [size=x-large]$..嘻嘻,可以買自己鐘意既野!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

大宅

我今早收了禮物,以為無花收,因為舊年情人節,他送自已做12枝紙百合花比我同食飯就無。想唔到晚上

伯爵府

今日雖然冇花,無禮物,不過老公早左好多收工返黎陪我同仔仔食飯我已經好開心

別墅

收花係好開心,但大家覺唔覺呢一日D靚女拎住D花,睇下自己
D大定人地D大??

大宅

阿切 寫道:
我都有 .... 西蘭花 , 椰菜花 , 九菜花 ...... 豆腐花

俾佢吹到啤啤聲 !!

民房

白無!
煮佐一餐晚飯兼洗碗!
:mrgreen:

子爵府

尋日, 男友出奇地送左扎花黎公司, 真係好開心o既, 不過都係覺得唔抵囉! 個死人頭仲要同我講話, 我特登叫佢5.30-6點送黎架, 等你以為咩都冇 (冇禮物, 冇祝賀說話), 臨放工先畀驚喜你! 真係畀佢激死! 不過都好過咩都冇o既...

伯爵府

牛年勳章

無~~
佢完全無呢個心
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

侯爵府

miranda,

你就好啦, 我個百痴男友係有送花, 不過係一紮仔膠花囉..俾佢激死..........................................!!!
mirandalaw 寫道:
尋日, 男友出奇地送左扎花黎公司, 真係好開心o既, 不過都係覺得唔抵囉! 個死人頭仲要同我講話, 我特登叫佢5.30-6點送黎架, 等你以為咩都冇 (冇禮物, 冇祝賀說話), 臨放工先畀驚喜你! 真係畀佢激死! 不過都好過咩都冇o既...
該用戶已被刪除

洋房

我今年都好開心呀, 同男友拍左5年幾佢都未送過花比我呀...仲以為要等到佢求婚至會有花收, 點知佢失驚無神送左花黎公司比我...好suprise 呀.係11支紅玫瑰呀....好開心!! 晚飯時佢又送左張好大既自制情人卡比我...真係好有心思, 好可愛呀..仲有一份禮物呀....不過我就衰d....只係送左張卡比佢咋!!

首頁

尾頁

跳至