意見反饋
義工

育兒好物 今日: 7|主題: 92837

跳至
康怡吉之島有冇bb用品展?

大宅

國民生產總值:2449

康怡吉之島有冇bb用品展?

有冇人知道康怡吉之島有冇bb用品展?

禁止訪問

國民生產總值:1313

Re: 康怡吉之島有冇bb用品展?

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

我岩岩問左大埔Jusco都有
好似都係16號開始

大宅

國民生產總值:2244

請問屯門吉之島bb用品展是否由16號開始呢?因為我16號會入屯門換身份証,所以順道去睇睇bb嘢入吓貨!

大宅

國民生產總值:4744

BK Milk勳章

請問有無人知樂富同黃埔有冇bb用品展? 幾時?

禁止訪問

國民生產總值:1142

禁止訪問

國民生產總值:4400

陪月勳章

大宅

國民生產總值:4744

BK Milk勳章

今早去過黃埔個間店, 場內大部份 bb 用品 有9折, e.g. NUK, AVENT & PIGEON

複式洋房

國民生產總值:205

啱啱去完黃埔Jusco,bb展由2月17日至28日,我唸住等到20號感謝日才去買, 因為有多95折.

別墅

國民生產總值:636

I have been in TKO shop, but nothing special.

大宅

國民生產總值:2449

仲以為有8折tim.... :cry:

公爵府

國民生產總值:27742

tommee tippee 8折
chicco 9折
nuk 濕紙巾 1大+6細 $49
nuk 濕紙巾 3大+3細+1洗奶樽液 $129

男爵府

國民生產總值:9345

hi,

請問nuk 60片 濕紙巾幾錢包??請報料 唔該

appleycma

公爵府

國民生產總值:27742

我有睇, 但唔記得tim~只記得唔平

appleycma 寫道:
hi,

請問nuk 60片 濕紙巾幾錢包??請報料 唔該

appleycma

大宅

國民生產總值:2928

畀面勳章

請問知唔知bb車有無平呀?

男爵府

國民生產總值:5162

昨天下午剛去完康怡吉之島﹝完來係啱啱set完場﹞
我主要去地下嗰層買紙尿片,買左pampers同雀巢米糊,送左d贈品囉!
我覺得同舊年9月嗰次差唔多,無咩驚喜。

cheerful-BB 寫道:
今早打去 康怡 個間店
佢地話現在 set 緊場......
下午 3-4點先開始
另外唔係全部 bb 用品 有8折
只是部份貨品減

各媽媽
如已到康怡個間店
請報料.....有什麼減價

民房

國民生產總值:50

入吉之島網站看,有Combi嬰兒車特價發售。

CLICK HERE

大宅

國民生產總值:2928

畀面勳章

click唔到 thx
fxedmond 寫道:

CLICK HERE

大宅

國民生產總值:3193

Jusco 2006春夏嬰兒用品服裝展銷==>click here

tingwong 寫道:
click唔到 thx[quote]
fxedmond 寫道:

CLICK HERE
[/quote]

禁止訪問

國民生產總值:4400

陪月勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.