自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇人屋企用緊空氣清新機?

我屋企約 700呎, 呢頭抹完, 嗰頭就舖哂塵.
想買一部空氣清新機黎過濾空氣, 請問邊隻好用?
同埋食唔食電架?

別墅

Re: 請問有冇人屋企用緊空氣清新機?

請問有冇人屋企用緊空氣清新機?

大宅

我部空氣清新機係放起廳度,因為成家人最多時間會起個廳,個sales話部機係唔食電架,所以我一起身會開到瞓覺先close,電費又唔係貴咗好多喎!我而家部空氣清新機係用緊sharp,都ok喎!

別墅

tungmother,

多謝你既回應,
你部 sharp 係咩model?
我見有啲一千元度, 有啲要去到 三, 四千.
千零蚊嗰啲係咪已經夠用(主要都係隔塵)?

大宅

hi doubtful,

千零蚊嗰啲已經夠用啦,我部個model:FU-P40S.

TungMother
該用戶已被刪除

別墅

係喎, filter 大約幾錢同幾耐換一次?

別墅

up

別墅

doubtful 寫道:
我屋企約 700呎, 呢頭抹完, 嗰頭就舖哂塵.
想買一部空氣清新機黎過濾空氣, 請問邊隻好用?
同埋食唔食電架?
聲寶牌比較好D,同埋冇記錯係35W電倒,唔食電

別墅

doubtful 寫道:
係喎, filter 大約幾錢同幾耐換一次?
fitter$500.倒,三年換一次fitter去專門店買。

首頁

尾頁

跳至