美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: $3 paper mask 討論區(非訂購)

禁止訪問

男爵府

野蠻仔,

你講到我心郁郁,幾時再訂貨呀?

Samuelboy ma

男爵府

samuelboy 寫道:
野蠻仔,

你講到我心郁郁,幾時再訂貨呀?

Samuelboy ma

paper mask唔會再訂了實在太辛苦,今次我自己都買
定二百張for自己用一年,實用得好既咁正,下次睇下邊個
用晒要訂肯做埋搞手啦.自己散訂都可以不過就要$5-$10
張了(買1000張先$3塊),買任何野滿$350都有送貨.

複式洋房

yes... I just order it ! That only $5/pc even I just order 20 pcs . Will try to use it tonight
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

別墅

錯過了添............
新學期, 新希望......... : >

大宅

想問野蠻仔 按摩膏定按摩gel 的用途及邊隻好,
離子 gel 邊隻好 呢 ?
[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

子爵府

野蠻仔,
已收到eunice paper mask了,謝謝你...
嘩,真的很夠份量,15pcs都hou重下...
真難想像你點hand carry出去交收...
所以真的很感激你的仗義幫忙...10萬個唔該

男爵府

HAPPYXO 寫道:
想問野蠻仔 按摩膏定按摩gel 的用途及邊隻好,
離子 gel 邊隻好 呢 ?

離子應該唔係用作按摩,按摩膏會比按摩gel好.
你補郵資未呀?

男爵府

fwy1222 寫道:
野蠻仔,
已收到eunice paper mask了,謝謝你...
嘩,真的很夠份量,15pcs都hou重下...
真難想像你點hand carry出去交收...
所以真的很感激你的仗義幫忙...10萬個唔該

記得補返郵資比我呀~~~~

大宅

我會補番被你架啦, 仲想問按摩膏點用架 ?
eunice 仲有咩好用 ?
[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

男爵府

HAPPYXO:
按摩膏咪用來按摩咯?!......
覺得乾,甩皮,面色唔好,多點印時就需要按摩了,
同洗面一樣,不過用少少陰力慢慢反方向打圈
10分鐘左右就可以.
暫時我只用過洗面奶,爽膚水,精華液,paper mask,
香薰用品都唔錯,玫瑰系列都好正.

男爵府

野蠻仔,
我可唔可以改係大埔中心取貨? 邊到方便交收?

野蠻仔 寫道:
~~~~~~~告示~~~~~~~
沙田/尖沙咀 - 星期日可取貨
大埔 - 大埔中心隨時可取貨
大埔火車站 - 需一天前通知我時間只可6:30

因沙田是最多最重的,而尖沙咀是最少人但勁大包同重,
所以最好星期日交收好讓我先生可以幫到我,如星期日
未能就等第二次派貨,因必需分兩次才可運送.

男爵府

可以呀可以呀~可以係超級城百佳等,你邊日得
就中午時份或早一日打比我啦

tigerbobo 寫道:
野蠻仔,
我可唔可以改係大埔中心取貨? 邊到方便交收?

男爵府

好ar~星期二(21號)晚上8點後有冇問題? 如果ok~就到個日再電聯lar~

野蠻仔 寫道:
可以呀可以呀~可以係超級城百佳等,你邊日得
就中午時份或早一日打比我啦

男爵府

太夜喎~6:30前得唔得呀?

男爵府

咁就要等星期三(22號)~6:30pm前應該冇問題~到個日中午我再打電話俾妳re-confirm,ok~

男爵府

tigerbobo 寫道:
咁就要等星期三(22號)~6:30pm前應該冇問題~到個日中午我再打電話俾妳re-confirm,ok~

ok

大宅

頭先敷咗魚子膠原彈肌mask,陣味臭臭哋,好多汁,d汁多到搽唔哂~~ 敷咗半粒鐘,敷完望落去皮膚緊緻咗,有光澤咗.

洋房

野蠻仔,
我選沙田火車站架, 請問幾時再交收 ?
麻煩晒.

首頁

尾頁

跳至