美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: $3 paper mask 討論區(非訂購)

野蠻仔
如果想訂野, 佢地收係咪要收cash, 之前比$$定係貨到先比, 因為我都想訂d paper mask用

thank you
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

kruse 寫道:
野蠻仔,
我選沙田火車站架, 請問幾時再交收 ?
麻煩晒.

沙田火車站
星期五 5:00
星期六 3:00
請係呢兩日選一日啦

男爵府

LuLuBB 寫道:
野蠻仔
如果想訂野, 佢地收係咪要收cash, 之前比$$定係貨到先比, 因為我都想訂d paper mask用

thank you

比cash貨到付款呀.

男爵府

thank you
野蠻仔 寫道:
[quote]
LuLuBB 寫道:
野蠻仔

thank you

比cash貨到付款呀.[/quote]

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

洋房

別墅

搞到我都想試同幫大家訂tim
大家有冇興趣一齊訂eunice 既產品呀!面膜訂1000張$3呀!訂其他產品都得架!大家亦可以訂彩豐行產品架

子爵府

野蠻仔:

收倒喇! thanks~

複式洋房

野蠻仔:

請問EURICE 的 PAPER MASK 在那裡出產呢?謝謝 !

大宅

凍檸茶 寫道:

係咪先~??

子爵府

我頭先都敷咗Anti-Dehydration Collagen Paper Mask, 感覺都唔錯, 不過真係有陣臭味, 點解隻隻都有臭味? 我都有用過其他collagen mask, 都未試過有臭味, 有無人知點解呀?

男爵府

thanks~see you later~

野蠻仔 寫道:
[quote]
tigerbobo 寫道:
咁就要等星期三(22號)~6:30pm前應該冇問題~到個日中午我再打電話俾妳re-confirm,ok~

ok [/quote]

男爵府

咪咁快lar~我仲未用ar~

凍檸茶 寫道:

男爵府

小白兔 寫道:
[quote]
凍檸茶 寫道:

係咪先~?? [/quote]

係咪架??真係求之不得啦

男爵府

yiubb 寫道:
我頭先都敷咗Anti-Dehydration Collagen Paper Mask, 感覺都唔錯, 不過真係有陣臭味, 點解隻隻都有臭味? 我都有用過其他collagen mask, 都未試過有臭味, 有無人知點解呀?

不如打上去問下,左旋C,玫瑰同牛奶就好香,其他都係果陣味.

男爵府

妳地有冇try過佢隻"燕窩面膜紙"~覺得點? 我想try, 如果凍檸茶真係再group order. 可唔可以加埋D隻?

別墅

野蠻仔:
如果係有咩要注意呀?
大家有冇興趣一齊訂eunice 既產品呀!面膜訂1000張$3呀!訂其他產品都得架!大家亦可以訂彩豐行產品架

男爵府

凍檸茶 寫道:
野蠻仔:
如果係有咩要注意呀?

冇咩要特別注意,咪收晒錢先order咯
最緊要係誠信保持溝通,我唔識你大家都唔認識,
其實任何人搞訂購最緊要負責任就Ok了,買同賣
方自己都要識訂立一d規則保障自己.

別墅

但我驚郵寄問題多D!因為我都試過幫媽咪訂過野!但都有少許寄失!咁點好呀?

男爵府

凍檸茶 寫道:
但我驚郵寄問題多D!因為我都試過幫媽咪訂過野!但都有少許寄失!咁點好呀?

冇辦法架喎寄掛號咯,不過paper mask好困難因為本身
重郵資唔平,超過二十塊已經要$28郵票,再加掛號好唔經
濟.郵寄風險買家一定要自負啦,一係全部面交咯,不過一定
要分開好幾次先交收得晒,時間人力地點都係一個問題.

男爵府

妹頭媽咪 寫道:
野蠻仔:

請問EURICE 的 PAPER MASK 在那裡出產呢?謝謝 !

HK呀

首頁

尾頁

跳至