意見反饋
義工

想生BB 今日: 121|主題: 99759

是不是一流啡就要馬上去見醫生

侯爵府

國民生產總值:23641

是不是一流啡就要馬上去見醫生

今日 4 週 4 天, 發現有少少流啡. 要唔要去馬上去見醫生?

大宅

國民生產總值:3629

Re: 是不是一流啡就要馬上去見醫生

Don't wait!!!Consult your doctor immediately.

男爵府

國民生產總值:8186

2019新春慶豚圓 2019勳章

係呀, 快d去睇下醫生啦!!

侯爵府

好少好少, 都要去呀? 是不是一定要婦科架?

禁止訪問

國民生產總值:22846

大宅

國民生產總值:2958

check下安心d,

洋房

國民生產總值:145

我都試過這個情況,一定要睇醫生,不過現在個bb已三歲,所以不用太擔心,唔好影響心情.

侯爵府

各位 姊妹:

我好聽話, 昨天放工立即去睇醫生啦! 個醫生都解釋得好清楚, 但因為我只係流o左 少少, 而我時間尚早 (4週幾)仲未可以去照係o米個胎唔健康. 所以要等 7-8週, 當然如果持續流啡, 就要馬上回醫生那裡去照睇下是不是 子宮頸 or 水廇. 放心喇, 我會小心 relax, 一切隨緣.

多謝!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.