跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幫幫我,嘔奶一問

各位媽媽有無試過,已經掃咗風,UR咗,但係仲嘔奶,差不多天天都有一次半次,我就嚟發顛.大家有無意見.
:-(

大宅

Re: 幫幫我,嘔奶一問

我bbq都係咁架.... 因為bb個胃仲係好淺,所以會有呢個
情況... 等佢大d會有改善既... 最緊要唔係噴奶就得啦 !
不過亦都有可能bb肚仔有風,如果妳擔心就帶佢去睇醫生
開d去風藥水俾佢食囉... 我bbq都食緊 !

別墅

Try not to lay your bb down in bed so soon after he finished his milk, maybe can help?
Alex is a miracle from God!Hallelujah!

大宅

mr2 寫道:
我bbq都係咁架.... 因為bb個胃仲係好淺,所以會有呢個
情況... 等佢大d會有改善既... 最緊要唔係噴奶就得啦 !
]

有d去風藥,真的未聽過

大宅

蕃薯楹 寫道:
[quote]
mr2 寫道:
]

有d去風藥,真的未聽過 [/quote]

上個week我bb感冒, 醫生都開左驅風藥水比佢, 不過今個week我bb食緊開奶茶驅風好worko架, 我老爺係中醫, 佢開比我o架

伯爵府

yes~! or 唔好一次過飲完奶先掃風,其間掃一次先~!
kycs 寫道:
Try not to lay your bb down in bed so soon after he finished his milk, maybe can help?

複式洋房

我個小b一枝奶要分三次食,三次掃風,食足一個鐘,掃風後仲係嘔,真攞命.

首頁

尾頁

跳至