意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 241052

請問有無媽媽一路都無食葉酸,維他命果d架???

大宅

國民生產總值:1210

請問有無媽媽一路都無食葉酸,維他命果d架???

請問有無媽媽一路時都無食葉酸,維他命果d架???我好早期睇醫生佢都有比葉酸同維他命我,但係果時我嘔我好利害,聞到d藥就嘔所以就無食到,一直到而家31weeks啦!!其實會唔會有問題架??

大宅

國民生產總值:2617

Re: 請問有無媽媽一路都無食葉酸,維他命果d架???

我都冇, 我有之前食左幾個月葉酸, 到有, e生第一個月有開, 我都食唔到, 個胃好酸好反, 之後同個e生說, e生都冇再開啦, 佢都話叫 我自己食多d 菜, 生果等, 我覺得都差唔多.

公爵府

國民生產總值:26697

畀面勳章

我無食架,知到有左都成兩個幾月,識得葉酸呢樣野都成四個月囉,所以無食,e家bb都無乜問題

大宅

咁都好d無咁驚

大宅

國民生產總值:1479

你有無貧血?如果貧血要食葉酸架。

初頭我醫生開左呢兩隻藥,我食左幾日就唔記得食,我日日都有食生果同菜,再問醫生,佢話唔食藥都OK啦!我BB成長得正常,大細適中,所以唔驚!

大宅

我無貧血架~~不過初初知道有左果時,都唔夠3個星期就輕左12 lbs啦~~仲要入e院吊鹽水添~~~:-( :-( :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.