嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

東西貿易森永奶粉特價

東西貿易依家做緊森永奶粉特價, 照價9折, 本來都平, 依家9折後仲平.

侯爵府

Re: 東西貿易森永奶粉特價

xwt,

咁即係幾多錢呀? 點樣訂o架? Thanks!

男爵府

月餅勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

打電話去訂就得啦,先去以下網址睇吓,我剛剛訂了森永大B 8罐,共日元15728,好平呀

http://www.etwhk.com

my_tabo 寫道:
xwt,

咁即係幾多錢呀? 點樣訂o架? Thanks!

複式洋房

日元15728即香港幾錢呀?

男爵府

港幣約$1038.00 (15728 x 0.066)

文文寶寶 寫道:
日元15728即香港幾錢呀?

侯爵府

netnetbaby,

我想問o係東西貿易訂o既奶粉係咪水貨? 同埋點樣付款 o架

男爵府

我頭先打去問, 佢話為hk$137一罐左右喎
http://hk.myblog.yahoo.com/tantaub/
http://www.fotop.net/tantaub
http://www.pugmart.com/portal/?uid/16

複式洋房

Is this company trustful? Are those milk powder imported directly from Japan?
Is Meiji better or 森永?

翡翠宮

我一路都係佢果度訂尿片, 冇乜問題, 應該信得過.
蔡太話今次係奶粉商比9折佢架, 所以d貨應該係行貨啩!!我就等佢貨到時比現金, 亦可以先去銀行入數再安排送貨.

大宅

bb2 寫道:
蔡太話今次係奶粉商比9折佢架, 所以d貨應該係行貨啩!!我就等佢貨到時比現金, 亦可以先去銀行入數再安排送貨.

請問你訂開邊隻尿片呢? 是否真的很平?

eeleung

洋房

如果俾日元就可以用銀行當日匯率計, 但俾港元的話就統一以0.07計, 依家日元低(大約0.066-0.067), 所以用日元俾的話會再平d.

我同佢地訂左奶粉同尿片好多次喇, so far都冇問題, 呢間公司都信得過.

男爵府

my_tabo,

我都係第一次在東西訂奶粉,我諗都OK掛 但之前就訂開goon尿片,服務都幾好,他們說應該明天送貨,我收到後再話你知呀!

另我是用銀行入數,因我比日元,好難換甘多用甘散既Yen,所以入數low

my_tabo 寫道:
netnetbaby,

我想問o係東西貿易訂o既奶粉係咪水貨? 同埋點樣付款 o架

大宅

我想問即係幾錢左右??

男爵府

netnetbaby,

咁你訂開goo.n咩size片片呀, 我訂唔到中碼片, 係咩牌子都無啦, 如果你有訂多都goo.n的中碼片, 可以讓d俾我嗎?

[quote]
netnetbaby 寫道:
my_tabo,

我都係第一次在東西訂奶粉,我諗都OK掛 但之前就訂開goon尿片,服務都幾好,他們說應該明天送貨,我收到後再話你知呀!

另我是用銀行入數,因我比日元,好難換甘多用甘散既Yen,所以入數low

[quote]

男爵府

netnetbaby,

咁你訂開goo.n咩size片片呀, 我訂唔到中碼片, 係咩牌子都無啦, 如果你有訂多都goo.n的中碼片, 可以讓d俾我嗎?

[quote]
netnetbaby 寫道:
my_tabo,

[quote]

洋房

你可以o向 尖東的東瀛遊買呀...價錢同上網一箱箱訂的差唔多~

或者, 去吉之島買呀...現在特價~

2006春夏嬰兒用品服裝展銷 (http://www.jusco.com.hk/chi/index.htm)

jackiezhi2001 寫道:
我都想比囡囡試下飲日本奶粉呀?有冇mami可以賣一can比我呀?咩牌子都得架!thx!

翡翠宮

我訂開goon大碼, $68/60片, 算平!

eeleung 寫道:
[quote]
bb2 寫道:

請問你訂開邊隻尿片呢? 是否真的很平?

eeleung[/quote]

首頁

尾頁

跳至