意見反饋
義工

自由講場 今日: 2767|主題: 1023227

如果你個仔成日比人話 - 一"體"佢就知佢係奀皮仔, What do you feel?

大宅

國民生產總值:2162

醒目開學勳章

如果你個仔成日比人話 - 一"體"佢就知佢係奀皮仔, What do you feel?

我和我妹妹大家都差唔多時間生bb,我的bb大她的bb5天,成日出街見到d人,就話我個仔 - 一"體"佢就知佢係奀皮仔, 就話我個仔好文靜,What do you feel?

男爵府

國民生產總值:5891

Re: 如果你個仔成日比人話 - 一"體"佢就知佢係奀皮仔, What do you feel?

唉我都試過喇....我個仔都成日比人話奀皮仔,但我仔又事實無時停,出親街都好似打扙咁,所以我好怕自己一個帶佢出街,實在太累喇,希望佢遲d返學會好d喇

伯爵府

國民生產總值:18962

Re: 如果你個仔成日比人話 - 一"體"佢就知佢係奀皮仔, What do you feel?

我都有俾人話過,因我個仔"青根x鼻樑",d人見到就會問我佢係咪乜野都喊定先,所以我都慣左lu,一笑置之就算,講真我個仔有得食就會好乖,係咪真係"無事喊三場"我自己就覺得唔多似,所以我都唔理d人點講,總之仔仔健健康康就ok ga喇~

大宅

國民生產總值:2804

我自己都成日話仔仔是奀皮仔 :mrgreen:
如果是奀皮的,就算別人說他文靜乖巧,我都唔信.
如果是文靜乖巧的,別人說奀皮,只代表那人無眼光 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:4233

有人問我:「我會喺呀, 佢喺咁, 似佢老豆囉.」 因為喺我99爆比我知, 我老公細時好喜跳來跳去, 走來走去. 我細個時都好動, 是遺傳, 所以我出街, 成日提佢要拖著我行, 好似個傻婆咁, 成日自言自語.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1507

love

伯爵府

國民生產總值:18962

雲的孩子都在跳舞 寫道:

唔係呀,D中醫話青筋扮鼻樑係因為氣管唔好呀,唔關佢喊唔喊事架!

係???
妳唔講我真係唔知,我未聽過,只係成日聽到d人話會成日係唔係都喊定先,唔該晒

大宅

國民生產總值:2162

醒目開學勳章

我個仔都有青筋扮鼻樑,係因為氣管唔好呀!要小心d.

伯爵府

國民生產總值:15171

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個都係百厭仔, 幾好吖! 我寧願佢奀皮..都好過好似舊飯咁吖!
奀皮百厭唔係人人都得架, 起碼要聰明敏捷, 通常百厭果d個腦都轉得快d, 扎扎跳都要精力充沛, 証明平日營養充足囉!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.