夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

情人節你0地點樣過呀?

是關老公放緊大假,所以我同老公今日去左黃金海岸呀!佢送花俾我仲同我食燭光晚餐,好開心呀!^^
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

珊瑚宮

Re: 情人節你0地點樣過呀?

我就同細囡係"m"記過

子爵府

我是屋企煮比佢食籮!!!
phoebelamlam 寫道:
我就同細囡係"m"記過
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

好媽媽勳章

佢7點幾出左門口返工

尋日同佢行街食野當過左架!!

無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

珊瑚宮

又曬命
[quote]
meialo 寫道:
我是屋企煮比佢食籮!!! [quote]

子爵府

唔見你joy線上喎!!!
phoebelamlam 寫道:
又曬命
[quote]
meialo 寫道:
我是屋企煮比佢食籮!!! [quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

text緊呀
你見到自己joy線上嗎
[quote]
meialo 寫道:
唔見你joy線上喎!!![quote]

別墅

係屋企同一大班朋友過,完來都好鬼開心O架

男爵府

自己一個人過 :-( :-( :-(

別墅

老公, 囝囝, kfc, 加外賣仔豆腐花(即係老公買)

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

閙個仔law..... 小小功課做成晚! 10點鐘都未練到琴!!! 比佢激到胃痛!!! 仲邊有mood去諗情人節! :-(

禁止訪問

大宅

同平日一樣咯....放工....煮飯....睇功課

複式洋房

我同我老公琴日預祝左情人節,因為怕今日人多.
但係都唔係好開心,因為有少吵................點解???琴日我同我老公同bb諗住一齊出去行街食飯,點知佢又話約埋佢個fds一齊出o黎,咁我咪唔鍾意lor~我話:"你講笑咋?"佢答:"唔得咩?叫埋出o黎有咩問題?"咁我咪好唔開心+唔出聲lor~咁佢就發脾氣話我口黑面黑發佢脾氣,又話係我問題,係我唔岩..........我咪話,如果唔係佢話叫o的fds去我都唔會咁啦~明知琴日係預祝情人節又叫o的fd出o黎,佢平時同o的fds出去行街,食飯,飲野已經多嫁啦~情人節都要叫埋出o黎..............
後來行左2個鐘喥就去屋企附近食埋野返屋企lu~最後大家都無咩野,但係過得唔係好開心lor~咁就浪費左o的時間.................... :-(

別墅

落街打邊壚

用戶要求終止服務

煮俾老公同囝囝食

男爵府

好媽媽勳章

今年好少可又有花收 同 食

大宅

溫柔 寫道:
自己一個人過 :-( :-( :-(

我都係呀,我老公要返工,得我同囡囡,我睇中果條鑽石手鏈........
佢話唔買呀 :-( :-( ,本來$7xxx,因為我識人,所以$5xxx,佢都話唔買住呀,話等生日先喎............我唔制呀~~~~~~ :-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

同周公過,夜晚8點左右訓

大宅

同99打馬吊

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5