跳至

首頁

尾頁

複式洋房

寶寶讀書

Hello!

我想問各位2004年9月BB既媽媽, 如果依家先去揾幼兒班,係咪遲? 您地點 plan 寶寶報讀書?

男爵府

Re: 寶寶讀書

我啱啱同阿仔報咗幼兒班,十月開學.我想你現在搵都ok既,唔一定要讀兩個學期,讀一個學期都得,至在俾佢熟識番學既環境.我打算俾仔仔係屋企附近讀幼兒班,到2007年先讀間好啲kidergarden.

複式洋房

請問點選擇幼兒園? 邊類型 / 邊間較好?
學費多少一個學期? 全日/半日? :lol:

禁止訪問

醒目開學勳章

複式洋房

我報咗維多利亞下午班,9/8開學,不過學費就貴咗d

別墅

My daughter has alos applied Victoria but morning session.

禁止訪問

大宅

大家好呀~我而家幫仔仔諗緊搵邊間n1好...想問下大家意見..
1)有外籍miss教,而可能冇咩愛心..
2)一間普通學校,,而對小朋友有愛心,,不過冇外籍miss..(基督教)

你地會點簡呢?仲想問下,,如果我唔係基督教友,,唔知會唔會收呢?
已代刪除

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

【丫鳳】,

我兩樣都想要,但一定要揀其中一樣,就緊係揀愛護你子女既幼兒園啦!

不過,有外籍miss教,並唔代表無愛心架?...不如揾間有外籍miss教又係基督教/有愛心的就兩全其美啦!

大宅

SumSumBB 寫道:
【丫鳳】,

我兩樣都想要,但一定要揀其中一樣,就緊係揀愛護你子女既幼兒園啦!

不過,有外籍miss教,並唔代表無愛心架?...不如揾間有外籍miss教又係基督教/有愛心的就兩全其美啦!

hihi~sumsumbb,,我都想兩樣都有,,不過大埔真係冇咩,,有宗教多數都係非牟利,so冇外籍miss,,,可惜可惜 :-( :-(
已代刪除

複式洋房

我最近又幫囡囡報讀啟思,因在屋企附近,兼係全日班,不過學費要成$5000.

複式洋房

嘩! $5000蚊, 都幾厲害!

請問有冇其他雜費??

首頁

尾頁

跳至