使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

每次入親bk 佢都不斷咁提醒我救命!有咩方法唔叫呀……

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:android apps 提醒問題

靜音

大宅

好媽媽勳章

提醒唔緊要,最重要係唔比我覆返D提醒,咁不如唔好提我啦!

伯爵府

畀面勳章

我都想問,好煩…

子爵府

煩到痺仲要kick入去又唔系次次系新提醒mouth:

大宅

煩死!!

大宅

咁請問解決咗問題未?一返主頁個提醒就響,但又覆唔到,有暗緊小朋友瞓覺會好影響!!

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

引用:咁請問解決咗問題未?一返主頁個提醒就響,

原帖由 jeannie_cheng 於 12-07-28 發表
咁請問解決咗問題未?一返主頁個提醒就響,但又覆唔到,有暗緊小朋友瞓覺會好影響!!

...
會唔會係打招呼提示信息?你look到最底睇下

大宅

回覆:小虎妹媽 的帖子

無錯呀!係打招呼,但如果可以睇完不響就好,我weekend會媽少D到電腦,所以2日都會不停響!!

首頁

尾頁

跳至