自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

有無人有一個小朋友時,兩公婆感情好好,但生完第二個小朋友,夫婦感情就變差!!

有無人有一個小朋友時,兩公婆感情好好,但生完第二個小朋友,夫婦感情就變差!!柏禧仔現在4歲,我地無請工人,我媽咪住在附近,平日我同老公都要返工,柏禧仔返幼兒園,我同老公都想生多個BB,但我擔心生完第二個小朋友后,會同老公感情變差!!想聽下其他媽咪既意見!!

知足常樂珍惜身邊人

公爵府

hashtag影視迷勳章

Re: 有無人有一個小朋友時,兩公婆感情好好,但生完第二個小朋友,夫婦感情就變差!!

點會呢? 我同我老公嘅感情就有增無减啦.

大宅

睛靈勳章

Re: 有無人有一個小朋友時,兩公婆感情好好,但生完第二個小朋友,夫婦感情就變差!!

nganc9

我同老公想生多個BB,我地係公一份婆一份,收入暫時都叫穩定既。但我見有D人生完第二個后,兩夫婦多左好多‘爭咬’,我怕影向大家既惑情者。
自從柏禧出生,我同老公既感情都係有增無
知足常樂珍惜身邊人

洋房

何解你會有這想法? 我的兩名女兒分別4及3歲,一家人相處和睦.

洋房

我嘅第二名係意外, 好好彩凑成一個好字.
仲有係2個小朋友有傾有講, 對佢地的身心發展有很好幫助.

而家我兩公婆都好錫個细的, 一提起兩隻馬騮就有好多話題 !
絕無問題 !

大宅

睛靈勳章

我只係隨便問下者!!多謝各位既意見!!
你地既小朋友相差幾多?!
知足常樂珍惜身邊人

公爵府

hashtag影視迷勳章

6 years

柏禧媽咪 寫道:
我只係隨便問下者!!多謝各位既意見!!
你地既小朋友相差幾多?!

洋房

我o個兩個只差1年2個月,分別3及4,妹妹學o野好快,與姐姐及家人對答如流,比同年齡更勝一籌,但當然有打交的時候,畢竟有個伴對她們的成長是好事,懂得待人接物,家人亦不會過份溺愛小朋友.

首頁

尾頁

跳至