美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇見效的緊緻胸部cream?

大家有冇見效的緊緻胸部cream?

別墅

Re: 有冇見效的緊緻胸部cream?

there is one from Clarins, but I forget the name.

大宅

我用緊 RVB, 覺得掂喎! 尤其係我生完BB之後, 明顯係鬆鬆軟軟咁, 不過我本身都係肥又大 , 用左個多月到都覺得FIRM 左!

大宅

Methode Jeanne Piaubert ,係mousse黎,我用左唔夠1半已經覺得個胸FIRM 左同個胸形靚左,係SaSa買,$4xx,可用好耐

pinkpig 該用戶已被刪除

洋房

RVB 即是什麼呀? 哪裡有得買?

唔知還有無其他呢?

thx

大宅

RVB 係牌子黎, 多數係美容院代理的! 我用緊係 125ml lotion, 好似~$270 !

mjp我都有用, 不過係懷孕時搽肚紋果隻, 唔立都幾爽! mjp搽胸會大呀? 我唔洗嘞, 夠大嘞! firm 唔 firm到先?

pinkpig 寫道:
我都係用mjp o家, 都幾好同個胸重大o左d tim 呀~

我想問rvb 幾$ 呀? 幾大支呀?~

大宅

我係自己做 facil 果度買架! 佢比左都幾多 discount 我架 (我覺得), 可能我幫趁左佢都好耐! 原價唔止架...費事講咁多, 一陣比人以為我賣野添!
功效: 非常清爽的健胸霜, 可淡化胸紋, 更可讓肌膚立即變得更有彈性, 更為緊實, 柔滑 - 唔係我作, 係我照住個盒打嘅 我就真係覺得 firm 左, 可能係我生完bb冇耐, 所以感覺幾明顯! 我見到都好似幾多人買呢隻! 如果你有興趣, 你 pm 我, 下次幫你買!

pinkpig 寫道:
only $270? 都幾抵喎, 係o米真係 for firming o家? 知唔知灣仔/cwb 邊道有得買呀? 你o係邊道既美容院買o家?

定係保濕o家jor?!

大宅

好媽媽勳章

唔好意思,想問下可以用到幾耐呀?

yyvonne 寫道:
我係自己做 facil 果度買架! 佢比左都幾多 discount 我架 (我覺得), 可能我幫趁左佢都好耐! 原價唔止架...費事講咁多, 一陣比人以為我賣野添!
功效: 非常清爽的健胸霜, 可淡化胸紋, 更可讓肌膚立即變得更有彈性, 更為緊實, 柔滑 - 唔係我作, 係我照住個盒打嘅 我就真係覺得 firm 左, 可能係我生完bb冇耐, 所以感覺幾明顯! 我見到都好似幾多人買呢隻! 如果你有興趣, 你 pm 我, 下次幫你買!

[quote]
pinkpig 寫道:
only $270? 都幾抵喎, 係o米真係 for firming o家? 知唔知灣仔/cwb 邊道有得買呀? 你o係邊道既美容院買o家?

定係保濕o家jor?!
[/quote]
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

我一支都可以用到差唔多成個月喎! 我"ji"一下, 然後按到索哂為止囉!

[quote]
小巫女女 寫道:
唔好意思,想問下可以用到幾耐呀?

[quote]
yyvonne 寫道:
功效: 非常清爽的健胸霜, 可淡化胸紋, 更可讓肌膚立即變得更有彈性, 更為緊實, 柔滑 - 唔係我作, 係我照住個盒打

複式洋房

想請問mjp全名係咩呀? 幾多錢呀? 我覺得生完b個胸好似細左d呀! :-(
晉熙媽咪

該用戶已被刪除

大宅

pinkpig ~~
產前產後用架 如果餵人奶可唔可以用
pinkpig 寫道:
Methode Jeanne Piaubert, 去sasa 買o拉~
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至