烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

民房

皇家太平洋Dinner Buffet

近期有無人去過此間酒店食dinner buffet, 質數如何? e家做緊意大利國際美食, 甜品多唔多款? 好唔好味? 星期六我媽媽生日, 所以想同佢食餐勁o羅. 現在重考慮緊食皇家太平洋或是RAYOL GARDEN. 請大家比D意見.

大宅

Re: 皇家太平洋Dinner Buffet

我大概係兩三年前去過,自助晚餐都算ok..但冇乜驚喜,不過,兩三年之後,唔知有冇變好或者變壞。

男爵府

舊年十月去過, 比以前好左, 食物都多選擇, 經常有refill番, 質素都唔錯, 我會再去

別墅

I just call Royal Pacific. They said they will have fired Goose liver serve in the $2xx it is resonable.
:lol:

民房

多謝大家的意見

RCHU01,
請問此buffet 甜品好唔好食, 多唔多選擇? 因此我好鍾意食甜品. 佢嘅價錢好底, 所以今過星期六會去試.

大宅

畀面勳章

甜品我覺得都ok.有十幾樣選擇. 而食物都幾好. 我最鐘意係佢地裝修後光猛左.
不過如果佢地做緊意大利食物. 就唔知啱唔啱伯母既口咪. 因為老人家都唔太食濃味既野.

男爵府

係呀, 都算幾多甜品又幾好味架 上次去係近萬勝節, 佢地仲造左d應節甜品, 都幾神似架

首頁

尾頁

跳至