夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人睇過相, 話你老公有外遇?

咁你地會點呀?
個睇相佬話要生個b, 就可以化解...

有無聽過其他方法可以解呀?

男爵府

Re: 有無人睇過相, 話你老公有外遇?

我有, 但我不擔心, 亦沒有問甚麼方法化解, 只要做好本份, 問心無愧, 便是了。

公爵府

睇相佬講既野你都好信...信自己好過啦,佢話叫你生個bo黎化解,就算佢有無講過你都會生架啦,就當佢好有料...你生夠十個八個又點喎..一樣唔能夠阻止到你老公去滖,忘記左個睇相佬講既野把啦

大宅

同意

Ivy124
只要做好本份, 問心無愧, 便是了。

大宅

睇相佬話我有可能有外遇, 老公就唔會 不過d睇相佬講既嘢, 未必可信. 聽完就算

大宅

我一定唔會去睇相!
該用戶已被刪除

翡翠宮

我都有咁聽講過話生bb可以避桃花

複式洋房

睇相只可以作為參考,不能盡信。

老公有冇外遇的成因有很多,例如:他今年旺桃花?他花花弗弗、口甜舌滑、鍾意撩女仔?他定力不夠?他有不開心/ 不如意的事,想搵人傾訴或安慰?

兩公婆要互相諒解和溝通,建立更好的關係。不要太輕信相士所言,否則本來一個好好的家庭會被摧毀。

公爵府

連我媽身邊識呢d的人都話:你有旺夫相,老公30歲~40過後會搵到錢,但當搵到錢時你地就會有危機,so...............男人都係唔好太多錢

大宅

oc2005 ~
都仲未睇完你個話題...就見到你張相...好掂呀...哈哈...
成隻腳仔....
唔好意思離左題~~~~
我自己無睇過相...我唔多信....
但我99幫我地問過....結果1年之後佢個仔真係有...
好大既笑話....咁都比個相士講中左.....
該用戶已被刪除

別墅

oc2005,

有睇相佬話過我某個歲數,
老公會走左去,
一係就離婚, 一係就佢 c 左,
都有耐唔時諗下 ga,
但個個歲數都過左成十年 la....
你話信唔信好呢.......
唔洗驚 ge 開港都有話睇相佬握你十年八年,
我真係比佢握左十年八年 law....

公爵府

hashtag影視迷勳章

基本上大部份人都會擇日結婚, 無理由唔係好日架, 好多咪又係離婚收場, 所以咪噤迷信啦.

民房

有呀

民房

冇, 但係我13yr時, 相士話我係二奶命, 我果時吾信, 點知結婚註冊前夕, 老公先講比我聽, 佢之前離過婚 事實不能改變, 隋遇而安, 結果直到現在我冇勇氣去算命, 回想都怕怕

男爵府

我就係咁冇晒d桃花

其實多餘啦佢果個睇相佬真係"講晒"信佢都廢.

ringoivy 寫道:
我都有咁聽講過話生bb可以避桃花

別墅

就算真係有.... 可以點 ???

係你既就係你架啦 佢要走 唔通唔比佢走咩

洋房

睇完相...好既...自然心安理得
唔好既...個心又仲唔舒服...
乜睇相真係可以求心安咩??
我寧願信風水..都唔睇相睇掌喇

oc2005 寫道:
咁你地會點呀?
個睇相佬話要生個b, 就可以化解...

有無聽過其他方法可以解呀?

首頁

尾頁

跳至