意見反饋
義工

產前產後 今日: 23|主題: 241054

有左11wks..做愛時..

別墅

國民生產總值:853

有左11wks..做愛時..

係咪唔可以有高潮嫁?

咁又可唔可以入面射嫁?

唔該

大宅

國民生產總值:1385

Re: 有左11wks..做愛時..

醫生話頭三個月唔好做住喎~因為高潮會令子宫收縮, 好易無左個bb呀~~~你都係忍下先啦~ :-P

大宅

國民生產總值:4524

係呀, 刺激同撞激會影響個胚胎未能著床架, 好易XX架~
就算3個月後都唔好咁激呀
3.315kg

男爵府

國民生產總值:5874

2019新春慶豚圓 2019勳章

我由有咗7 WEEKS開始到依家9個月都未做過喎! 總之覺得BB响我個肚度, 如果我做既話會好唔尊重BB咁, 而且老公知道我有咗都唔敢, 因為佢好驚會整親BB, 我地商量咗到BB出世後滿3個月先會再做喎!
其實唔做都冇乜特別喎! 你忍下啦! 你諗住BB响你個肚度, 你會乜意慾都冇架啦!

大宅

國民生產總值:2199

carlala,

theoretically, if everything is normal, u can still have orgasm & your partner can ejaculate inside your body. However, no one knows what happens inside exactly, so practically, as other BK mothers said, there is risk for you to have penetrative sex during the 1st trimester as the placenta is not strong enough.

try other way to convey love between u2 such as hugging, kissing...

大宅

國民生產總值:1033

醫生話就算要做都要3個月個胎穩定左,及最好用套,因怕有菌呀.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.