意見反饋
義工

自由講場 今日: 6991|主題: 1024270

當人地係狗???

子爵府

國民生產總值:11559

當人地係狗???

我唔係咁明點解有d 人擺哂面針對某人..然後之逐個開topic 叫某人入黎..想點o者 =.=??? 咩叫come here?? 駛唔駛俾埋hand hand 你?? 你以為你自己好大咩 ~"~???
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

國民生產總值:7958

Re: 當人地係狗???

唔覆佢佢自然無癮

大宅

國民生產總值:3250

2019勳章

kathychoi 寫道:
我唔係咁明點解有d 人擺哂面針對某人..然後之逐個開topic 叫某人入黎..想點o者 =.=??? 咩叫come here?? 駛唔駛俾埋hand hand 你?? 你以為你自己好大咩 ~"~???

我更唔明為何bk會由佢橫行,完全好似無反應咁??

子爵府

國民生產總值:11559

或者可能bk 知道佢年紀"大" ..尊重下佢

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

珍珠宮

國民生產總值:39346

LokB 寫道:
唔覆佢佢自然無癮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

國民生產總值:8325

相信亞某人好快就會"中"入黎

男爵府

國民生產總值:8325

無錯,大家真係要忍耐,當佢透明,無人理佢,佢再攪落去都係無癮 :tongue:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.