自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想幫bb開個戶口, 邊間銀行好??

想幫bb開個戶口, 邊間銀行好??

thanks!!

複式洋房

Re: 想幫bb開個戶口, 邊間銀行好??

我都想知呀, 唔知依家有冇銀行做緊優惠呢?

複式洋房

中銀有野送,不過唔靚,恆生個智多kid戶口唔錯,不過而家唔知有無野送,05年開就有有聲公仔錢箱送

大宅

大新都有elmo背囊送,本紅簿仔重可以有小朋友張相,不過細節我又未問. 但係都幾得意咁!

複式洋房

咁我聽日去大新問下先 :-P

男爵府

好媽媽勳章

JadeCheung 寫道:
大新都有elmo背囊送,本紅簿仔重可以有小朋友張相,不過細節我又未問. 但係都幾得意咁!

唔係簿仔有相, 而係張提存咭!!

男爵府

好媽媽勳章

[size=medium]大 新 銀 行

送芝麻街醒目背囊

同時申 請 「 芝 麻 街 」 信 用 卡 , 即 送 您 :

{芝麻街} 2合1背囊手拖喼 及 $5000現 金 購 物 券

*mothercare 總 值 HK$100 現 金 購 物 券
*荷 花 親 子 中 心 總 值 HK$60 現 金 購 物 券
*Mon bebe 精 美 贈 品
*海 外 僱 傭 中 心 贈 送 外 籍 女 傭 工 作 指 南 VCD
*Arts Plus 總 值 HK$200 興 趣 課 程 現 金 券
*香 港 天 才 兒 童 藝 術 協 會 HK$100 課 程 現 金 券
*KinderU HK$100 現 金 券 ( 適 用 於 選 購 babyplus 胎 教 器 材 時 使 用 ) 及 總 值 HK$800 課 程 現 金 券
*歐 亞 自 助 旅 遊 中 心 總 值 HK$300 旅 遊 現 金 券
*米 施 洛 營 養 護 康 中 心 HK$2,000 營 養 減 肥 課 程 現 金 券 及 HK$1,700 驗 身 計 劃
*Gymboree 免 費 一 堂 試 堂

[img align=left]http://www.dahsing.com/dsb/rbd/image/dp_sesame_c_37.gif[/img]

[size=medium]中國銀行

凡成功開立{孩子天}戶口, 即送精美錢箱
若同時存入$1000或以上, 可額外獲得麥當勞$20現金券

[size=medium]恆生銀行

新 年 伊 始 , 是 為 子 女 籌 劃 精 彩 未 來 的 最 好 時 機 。 由 即 日 起 至 2006 年 3 月 31 日 , 凡 開 立 「 智 多 Kid 」 理 財 或 「 智 多 Kid 」 儲 蓄 戶 口 , 客 戶 即 可 獲 贈 多 重 獎 賞(1) :

大宅

我開左大新~~

大宅

Hi Joan,
你d資料都好齊喎... thanks!!
咁睇落就好似 大生 多野送d

你開左邊間???

大宅

I open an account in ""East Asia""東亞

Min $500 have $50 MacDonald Coupon
& 2.75%

Bank of China
Min $1000 have $20 MacDonald Coupon & 錢箱 !!
only 1.5%

Hang Seng Bank
New Money $500 By Cheque Then 有水壺送
only 1%

大新 Bank 都不錯 !!!
But my son don't like 背Bag & Sesame Street !!

:-P :-P :-P

禁止訪問

陪月勳章

複式洋房

Me too.
LOVEtsangchiwai 寫道:
我開左大新~~

大宅

joan,

thanks!我重以為係簿仔添!知唔知張提存咭使唔使比年費架? ?-(

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

係有簿仔既.同時又有張提存咭.
提存咭唔洗比年費,但係張提款咭好似要比50蚊(如果要).
JadeCheung 寫道:
joan,

thanks!我重以為係簿仔添!知唔知張提存咭使唔使比年費架? ?-(

男爵府

好媽媽勳章

2jmama 寫道:
係有簿仔既.同時又有張提存咭.
提存咭唔洗比年費,但係張提款咭好似要比50蚊(如果要).

我問過, 銀行話唔使, 但張相就一定要證件相, 我話無,用自己相得唔得, 佢話一定要個隻size, 我咪話剪出o黎咪ok, 佢又話唔得, 我就講即係要淨色底啦?

gogoma,

我都開o左大新, 因囡囡一睇到elmo, 就會lalalala, la首主題曲.

大宅

ee. 你地會唔會買埋儲蓄保險 ??
但係我好難搵到大新 ..... :-( 可能都要開恆生LOOO

男爵府

好媽媽勳章

kylam100,

妳住/工作係邊呀? 上大新website睇睇有無一間近近地. 我屋企附近都無, 要去葵芳/荃灣先有, 不過唔緊要, 一年都係去1 or 2次, 妳再諗諗啦!!

別墅

大新銀行網子上去看看http://www.dahsing.com/dsb/rbd/html/cc_sesame_c.htm

禁止訪問

複式洋房

點解我開左個大新戶口,
佢冇送個袋比我ge?

首頁

尾頁

跳至