意見反饋
義工

自由報料 今日: 50|主題: 268118

跳至
抽濕機, 邊隻牌子好呀?

男爵府

國民生產總值:8236

抽濕機, 邊隻牌子好呀?

如題, 及請問價錢約多少? tks

子爵府

國民生產總值:11631

Re: 抽濕機, 邊隻牌子好呀?

子爵府

國民生產總值:11631

我都想知呀,有冇人可以紹介下?
thanks.

大宅

國民生產總值:1298

Hi lui_BB,

我剛剛買左三菱MJV16V - $2340.-
都唔錯唔錯.

twinsmama

大宅

國民生產總值:2338

樂信,好用,仟几文,抵!

洋房

國民生產總值:165

德圙寶ok

男爵府

國民生產總值:8236

o甘惠而蒲SS206又有無人用過呀, TKS

大宅

國民生產總值:2756

三菱26L-----$3300左右
用左幾年都好好

禁止訪問

國民生產總值:5153

男爵府

國民生產總值:6452

2019新春慶豚圓 2019勳章

我剛剛買左三菱MJV16VX - $2890

男爵府

國民生產總值:8995

hatichi都唔錯, 我亞媽嗰部用左7-8年都無壞bor.

禁止訪問

國民生產總值:33268

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

國民生產總值:1884

三菱 ! Very Good!

大宅

國民生產總值:3378

o甘惠而蒲SS206又有無人用過呀, TKS

我用過價錢合理,又有時間制及乾衣功能,唔係好大部, 幾好嫁.
[[img align=left]http://mud.mm-a4.yimg.com/image/1006670551[/img]

寶石宮

國民生產總值:372929

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我用緊樂聲,主要抽衫, 有時間制

男爵府

國民生產總值:6949

deniset 寫道:
三菱 ! Very Good!

yes $31xx蚊,唔抽濕時可做空氣清新機 :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:8506

熱血勳章

我剛買了三菱 22L

別墅

國民生產總值:765

How about Sharp?? 26L $3280...is it a good price??

男爵府

國民生產總值:9345

岩岩睇雜誌介紹三菱,唔知好唔好呢,最平果部要$3280.有冇人用緊???model 係MJ-E16V

禁止訪問

國民生產總值:33268

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.