自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 抽濕機, 邊隻牌子好呀?

Christy,

Please check PM...thanks!

複式洋房

twinmama:

your price for Mitsubishi is very cheap price. can i know where to buy it?

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

christy

又幾抵喎!我今早問過三菱,佢地話係今年款,而廣告上話有""抗酸化""",唔知有咩好處??

appleycma

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

Wah'sMother 寫道:
o甘惠而蒲SS206又有無人用過呀, TKS

我用過價錢合理,又有時間制及乾衣功能,唔係好大部, 幾好嫁.

我都買咗聽日送貨

大宅

Wunfung,

I bought from Asia Gas & Engineering
Co. Ltd. If you are Bank of Asia staff
can get more discount.
My price is staff price.

twinsmama

複式洋房

囝囝2000 寫道:
豐澤牌抽濕機, 好吾好用呀??????

我用緊, ok 播。都算平、靚、正。

複式洋房

appleycma 寫道:
岩岩睇雜誌介紹三菱,唔知好唔好呢,最平果部要$3280.有冇人用緊???model 係MJ-E16V

我都有一部三菱, 已經用了4年幾5年, 機器仍然好精神, 無病無痛。聽做機件維修的朋友講, 三菱機係kum d o既。

珍珠宮

我用緊果部係三菱MJ-E26SX-H-W, 好好用喎!

複式洋房

twinsmama:

Asia Gas & Engineering co ltd 是否亞細亞, wanchai?

男爵府

o甘我想問下, 惠而蒲SS206最平咩價錢呀

pingukiwi 寫道:
[quote]

我用過價錢合理,又有時間制及乾衣功能,唔係好大部, 幾好嫁.

我都買咗聽日送貨 [/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

都係買 d 日本牌子, 穩鎮 d (Made in Japan)

大宅

lui_BB 寫道:
o甘我想問下, 惠而蒲SS206最平咩價錢呀

[quote]
pingukiwi 寫道:
[quote]

我都買咗聽日送貨 [/quote][/quote]

我都岩岩買左呀~ fortress 一d做緊$32xx (有9折), 一d就$29xx~ 先施discount都係$29xx~
我跟朋友間公司買...就$1920~
不過都見有間舖都係做差唔多價...$2000左右~
想知可以pm我

男爵府

岩岩睇雜誌介紹三菱,唔知好唔好呢,最平果部要$3280.有冇人用緊???model 係MJ-E16V

我舊年買MJ-E22VX,$31xx咋~

大宅

我用緊Sharp ( DW-R268A ) , 好好用

禁止訪問

大宅

Wunfung,

Yes, 亞細亞, wanchai.

twinsmama

大宅

我剛剛係呢間(家庭電器服務中心)訂o左MJ-E22VX ($3,330), 星期三送貨. 本來o念住買26L個款, 但睇完後發覺深好多, 所以買22L.

星期六問教協MJ-E22VX要 $3,4xx, [百老x] 要$4,2xx

家庭電器服務中心網上價錢:
MJ-E16V : $2,490
MJ-E16VX : $2,690
MJ-E22VX : $3,330
MJ-E26VX : $3,680

vic-wing 寫道:
[quote]

我舊年買MJ-E22VX,$31xx咋~[/quote]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至