想生BB

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

都唔知想點!!!

以下係近半年ge m!!

2005年:
8月10日~8月14日
大約9月14日~9月十幾日(份量超少,少到用護墊都有餘)
10月21日~10月26日
11月25日~11月30日
大約12月 23日~12月廿幾日(份糧仲少過9月果次)
2006年:
1月17日~1月22日

上年年中都好準時0係三十幾日一個CYCLE,今次都唔知廿幾日定三十幾日!
AND 2月1日同BF咩咩佢射左少少0係我入面,2月6日就射哂0係入面,如果照計平均半年CYCLE,2月1日就係排卵日!
我體質係寒底,但呢排額頭都有D"慶",同埋郁動少少就覺得熱同"慶"(著短袖衫同短褲),同埋無咁怕凍,但手腳依然冰冷!
BINGO左GE你地,未知BINGO前你地會唔會覺得"慶"(身體)架??

如果M星期日仲未黎,可能會驗下睇下有無!
BUT琴晚十一點幾用DAVID驗左次,係明顯一條深色紅線,MAX再上面D位又有D粉紅色,睇到有粉紅色,但完全唔明顯同無浮上面,又唔知係咪果個位置(有D粉紅色)會出現多另一條線喎!不過都多數唔會BINGO了,隔左一陣,開水喉時唔小心整左D水去驗孕紙度,D粉紅色又無左!

岩岩又心急用DAVID驗左次,即時有一條深紅色,又即時有D超淡粉紅色,同琴晚一樣,我比BF睇,佢都睇到好淡粉紅,但隔左陣就愈來愈淡,淡到無!
即係點??
我比包裝佢睇,我BF未睇D字就話係弱陽性果項,即隔日再驗,之後又話都唔知準唔準,買萬寧果D好過啦,又叫我M未黎至驗!

侯爵府

Re: 都唔知想點!!!

我之前用 david 驗, 又係得一條很淺o既 粉紅色. 所以我第二日再去 Watson 買左 支 "曼秀雷敦". 今次就明顯有條粉紅色垂直線喇(Bingo).

如果你唔心急, 就等多一兩日喇. 因我依家 貪得意去用 david 再驗 (雖然醫生已經 confirm我有o左!) 今次下面條紅線比之前 第一次用 david 驗時明顯好多, 深好多o架!

珍珠宮

d仔真係咁勁咁早可以驗到???
我買佢都係因為佢平, 可以驗多幾次都唔肉痛咋......
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

洋房

當年(2003)我用Watson牌驗孕棒一驗就OK; 最好用朝早第一督尿驗。我個女16個月大ge la。

首頁

尾頁

跳至