自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人試緊鑽石能量水?

今日有人向我推銷,話可上門免費安裝示範,試用4個月,你地有冇人試過呀?係味好貴架

大宅

Re: 請問有冇人試緊鑽石能量水?

我用緊,都是先試用,仔仔現在唔喜歡飲街外水,都幾trouble,但浸過的菜真是幾甜,ok la.
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

文章已被修改 - 文章含銷售成份

別墅

I bought one at 千色店. $2,380. I think it is quite convenice as no need to boiling water.

洋房

UM...但係好多都話係呃人, 無用架喎…

http://www.siuying.net/articles/2004/06/16/195

想生返個「豬」仔! ;-)

洋房

You & Me[br]

別墅

我有位朋友今天剛推介我用, 佢唔係收佣的salelady, 而係用家, 用了3個月, 在icare 買, 約hkd2800左右, 佢剛做完body check, 佢話body check result 比先前好,另外, d 水用來擦teeth 都白左, 我都有d心大心細, 因為佢話想介紹比人係因為覺得自己健康好了, 我早幾年裝了個普通water filter, 都要千多玩, 濾芯一支都要$700咁上下.

大宅

你地買到$2xxx幾,全部是3支心,我仔仔用緊6支心,重正,但要$6xxx,不過我同個friend免息分期買
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

我都飲左2年lar,其實不覺得有咩特別!一般慮水器亦ok!

民房

jessicayau 寫道:
UM...但係好多都話係呃人, 無用架喎…

http://www.siuying.net/articles/2004/06/16/195

明明係呃人,都有人信
真奇怪

洋房

蘋果 寫道:
我都飲左2年lar,其實不覺得有咩特別!一般慮水器亦ok!

It's predictable outcome!!
You & Me[br]

複式洋房

我估鑽石能量水唔係咁信得過,我細路做sale我都冇買!不如用日本Pi 水,但好貴好似是$9XXX一部,但總比呢隻鑽石能量水可靠。

別墅

icare 賣緊$28xx幾是7條芯, 其中一條是給用家定時拿出來清洗的, 它們提議每兩年換一次芯, 成套芯好像要hkd23xx.
我朋友打過電話去供應商問, 佢話同diamond 的分別, 除了多一支芯外, diamond 是在malaysia 做品質測試, 而ICARE 是在台灣. 而ICARE 沒賣電視廣告, 所以唔駛咁貴.

anhemama 寫道:
你地買到$2xxx幾,全部是3支心,我仔仔用緊6支心,重正,但要$6xxx,不過我同個friend免息分期買

男爵府

我見廣告而家改左名做鑽石健康水喎!!!前兩日我老友同我推介,佢係用家唔係 sales,佢話飲左去廁所好好,以前每日一,而家每日二、三,不過唔係肚
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

大宅

想問吓icare門市係邊到? 我都想買反支貴d 既慮水器, thanks!

我屋企現在用緊philips $240 的慮水器(係百老匯買), 慮芯要每3個月換一次, 我問過百老匯的員工, 佢地話性能其實同貴果d 冇乜分別, 只是慮芯換的次數問題, 因為我買果d 係短d, 所以慮芯好快就用完, 要頻密d換而已.......

唔知係咪咁呢, 請指點吓

大宅

我都諗左好內, 我都唔信鑽石會發放什麼能量、乜野將水嘅份子分解得細d等body可以吸收得好d嘅謬論, 但只視佢為1部濾水器就應該稱職, 不過以濾水器黎講佢又貴左d, 最貴係要換芯, 之前响promote counter sales話suggest每半年換1次芯, 咁多支長遠好貴wor!好多人話anway質數好d, 1支芯換唔洗咁貴!亦有同事朋友做濾水器行街, 話只有日本pi 係最惦wor!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我本身冇用過, 但身邊有幾個朋友用緊, 就話...好!
去厠所多左 (唔係肚痛, 好順暢) 煲湯及煲藥好飲 d, 仲話可以洗乾淨生果面 d 農藥. 小朋友多 d 鐘意飲清水.
聽落好多好處 bor

複式洋房

各位,
我本身係由 "自用" 開始試用, 現在, 我直頭做埋 "代理" .
其實, 大家可以用客觀角度去看, 現在, 可以免費試用 120 天. 市面上有那隻牌子可以做到呢 ? 公司就係比大家親身感受一下, 唔好再做理論家 . 理論與親身感受係不同的 .

我本身也有客人, 真的試用期完, 因為某些原因, 真係要退機, 公司係真真正正做到 ............ "原銀退還" 喎 , 可呃之有呢 ?

當然, 作為 SALES, 梗係賣花讚花香, 每樣貨品都有好處及壞處, 而且, 香港水質實實在在有問題. 如那位朋友, 試用過後, 覺得有任何不滿需要退機, 歡迎隨時 PM 給我, 我可代為辦理退機手續的 .

最後, 希望不要再用 "呃人" 來形容本公司產品 .
多謝 !

悠悠媽咪

別墅

icare門市, 我只知將軍澳新都城中心有一間, 我朋友會去icare 買, 係因為每季寄來的煤氣單有廣告附在單內才知,
msnicoleng 寫道:
想問吓icare門市係邊到? 我都想買反支貴d 既慮水器, thanks!

我屋企現在用緊philips $240 的慮水器(係百老匯買), 慮芯要每3個月換一次, 我問過百老匯的員工, 佢地話性能其實同貴果d 冇乜分別, 只是慮芯換的次數問題, 因為我買果d 係短d, 所以慮芯好快就用完, 要頻密d換而已.......

唔知係咪咁呢, 請指點吓

別墅

Isis_Iain,

我都係唸住搬左屋之後試下

首頁

尾頁

跳至