意見反饋
義工
[2006年] 好辛苦呀!豬B唔肯出黎呀!!

男爵府

國民生產總值:5339

好辛苦呀!豬B唔肯出黎呀!!

產檢時,姑娘已經話豬B落到盆骨位,仲問我:你仲未作動既??
唉....琴日同今日豬B墜到我好痛呀,坐又痛,企又痛,訓啦...過一陣又痛,好辛苦呀!!
:-( :-(

大宅

國民生產總值:2570

Re: 好辛苦呀!豬B唔肯出黎呀!!

咁姑娘有咩提議呀???
有冇叫摧生 ???

大宅

國民生產總值:2199

me too, tomorrrow will be the due day and there is no sign of labour...& the doctor recommended me to 摧生 next thursday.

男爵府

國民生產總值:5086

sylvia:
我同你同一日預產期啊!都係等到我頸都長都未等到衰妹出o黎! :-( 好想快d見到佢啊!呢排都成日覺得心跳加速,同埋有時行路時都feel到佢撞到下面好唔舒服!

男爵府

jas602 寫道:
咁姑娘有咩提議呀???
有冇叫摧生 ???

姑娘同我約左下星期產檢,佢話如果到時豬b仲未出世,要見醫生同埋寫紙俾我入醫院催生羅!唉.... :-(

男爵府

pinky 寫道:
sylvia:
我同你同一日預產期啊!都係等到我頸都長都未等到衰妹出o黎! :-( 好想快d見到佢啊!呢排都成日覺得心跳加速,同埋有時行路時都feel到佢撞到下面好唔舒服!

我無心跳加速呀,但係真係好墜呀,坐都好辛苦 :-( :-(

大宅

國民生產總值:2570

行多d lor, 做定心理準備, 睇多次執好野未, 相機差好電未, 帶整野呀~~
sylviawong 寫道:
[quote]
jas602 寫道:
咁姑娘有咩提議呀???
有冇叫摧生 ???

姑娘同我約左下星期產檢,佢話如果到時豬b仲未出世,要見醫生同埋寫紙俾我入醫院催生羅!唉.... :-( [/quote]

複式洋房

國民生產總值:242

呢個星期六就係預產期, 但都未有跡象. 另約咗下星期四返贊育, 我驚會太遲!

因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

男爵府

sylvia, elsin:
我o地都係同一日預產期,又同樣都未生得!真係好"橋"!係未0218預產期o既bb都係鍾意慢慢o黎?
唔知我o地3個b會邊個跑出先呢?

複式洋房

國民生產總值:242

pinky:
ok. 睇下邊個先.
但我今日好唔同, 去咗4次大便, 平日最多兩次. 希望今晚嚟料啦!
pinky 寫道:
sylvia, elsin:
我o地都係同一日預產期,又同樣都未生得!真係好"橋"!係未0218預產期o既bb都係鍾意慢慢o黎?
唔知我o地3個b會邊個跑出先呢?

因過期居留成個星期,催佢又唔出嚟,結果俾人逮介出境(肚). 26/2(出世) 3.885kg 8.55lb 2/3(5 days) 3.76kg 8.27lb 28/3(1 m) 4.71kg 10.36lb 2/5 (2m6d) 5.80kg 12.76lb

男爵府

elsin:
咁祝你好運啦! 希望我o地個個都可以好快見到小b啦!等待o既心情真係好難挨!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.