自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊度有得賣"吹氣沖涼盆"?

我下個禮拜會帶埋bb去旅行, 想買個吹氣沖涼盆俾bb沖涼用,我剛剛o係太古城間玩具反斗城check過賣晒,永安同埋jusco都無, 知唔知邊度有得賣?

大宅

Re: 邊度有得賣"吹氣沖涼盆"?

Chicco

Our Boy's Birth Date:

別墅

等我去look look 先. 希望唔好無貨啦, 除o左chicco, 有無其他地方有? 因為而家唔係夏天, 好多地方都無. :-(

thanks!

大宅

mothercare有得賣。

複式洋房

恩禧媽,

請問個 size 適合 2歲半小朋友嗎? 因為我遲d會帶亞仔去加拿大, 住係朋友屋企, 冇沖涼盆, 但又怕個浴缸個個用, 唔 clean!

恩禧媽 寫道:
mothercare有得賣。

公爵府

荷花都有。

另外2歲半小朋友可唔可以去旅行前同佢用花灑沖呢?
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

zenith,

你等住用, 不如我借反斗城果個比你啦

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Zenith,

Chicco 個隻好貴, 好似要六佰幾, 之前我0係 Kingcow用pampers印花加幾十元就換到, 好好用又抵, 你試下打電話去問e+仲有無.

別墅

我同幼兒去旅行都係用花灑同佢沖咋。佢又無問題喎。

大宅

尖沙嘴新世界中心B3好似有得賣…
我叫家灝﹗出世2.76kg﹗

大宅

吹氣浴盤好似用到6個月咋喎﹐如小朋友唔大件﹐勉勉強強坐係度翹埋雙腳都應該得既。

2歲半﹐企係度沖都得啦。

我個女﹐9個月去旅行﹐都係扶住浴缸邊企係度沖咋。

別墅

其實我都好想我個女企o係度沖花灑, 但我試過每次一開花灑佢就喊 :-( , 而我又唔想佢用酒店d浴缸沖, 好似唔係好衛生.

我媽咪幫我問o左荷花有得賣, 6-24個月大bb適用, 但要成$162, 好貴呀, 等我再搵下其他地方有無啦, 多謝大家報料.

別墅

ss2003,

多謝你呀, 不過其實我成日好驚借o左人o野會整壞或整唔見, 因為我好大懵o架 所以我都係買一個算啦.

首頁

尾頁

跳至