意見反饋
義工

自由講場 今日: 971|主題: 1023689

對面屋成日將 d 鞋擺晒係門口

男爵府

國民生產總值:7958

對面屋成日將 d 鞋擺晒係門口

伯爵府

國民生產總值:15442

Re: 對面屋成日將 d 鞋擺晒係門口

你可以打去管理公司話比佢地知, 之後佢地會出通告話比所有住客知 "大廈走廊係公眾地方...為免阻塞通道, 請各住戶清除走廊之物品.........................."

男爵府

國民生產總值:6304

消極做法就係,係半夜靜雞雞起身,dump晒佢d鞋!

侯爵府

國民生產總值:21395

你都好, 放鞋only

我對面屋, 放垃圾, 明明行去後樓梯有垃圾桶, c都吾肯行多兩級樓梯, c都要放係門口, 雖然係佢門口者, 但吾衛生law, 同埋佢又吾係放得好, only丟係樹就算, 好大陣除

我都打算同管理處投訴

大宅

國民生產總值:2518

我隔離屋都係呀.. 佢地又多客人.. 個個周末都起碼十對... 我地2 隻門距離唔夠一尺, 好多時都有一兩對除左o向我門前, 我見到就會細細力踢返過去, 如果我唔踢就開唔到鐵閘返屋企..... 最衰同隔離屋關係唔錯, 我地唔敢開口呀.....

象牙宮

國民生產總值:209247

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同管理處投訴.

男爵府

國民生產總值:8065

我住果度係 d 舊式大廈, 一條長走廊, 成層樓得我門口對住o係安o左鐵枝o既大通風口, 過年果幾日, 隔離屋將 d bra & 女人 under 掛o係果 d 鐵枝度對住我門口, 好彩我老公唔忌呢 d 野, 如果唔係新年流流打交都似.
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

複式洋房

國民生產總值:352

我隔離屋有鞋架+鞋﹐遮同單車
試過唔知做咩佢地唔見左對鞋
就貼左好大張紙寫住"X街偷鞋賊..不得好死"

:-) :-) 自組話劇興趣小組﹐適合p1-p3 小朋友 :-) :-) 有興趣/查詢歡迎PM我

複式洋房

國民生產總值:191

我隔離初初搬

珍珠宮

國民生產總值:44689

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

同管理處投訴

珍珠宮

國民生產總值:35220

溫柔 寫道:
消極做法就係,係半夜靜雞雞起身,dump晒佢d鞋!

平時走廊係唔係無人拖地? 有無管理員"循"樓? 如果放野出走廊管理員係唔係唔理ga?? 我住嗰度就唔得喇, 管理員"循"樓見到, 好快就有人按門鐘!

侯爵府

國民生產總值:23363

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我隔離屋都係將 D鞋擺晒係門口,係成屋嘅鞋喎(即每人可能
有幾對)全部堆埋一堆,臭到關門都頂唔住,同管理處講管理員又話個個都係咁,我唯有得閒對住 D鞋噴吓殺蟲水,清新劑...各樣,但係隔離都冇知覺咁嘅.

別墅

國民生產總值:942

唉......... 我隔離有兩伙人成日一早或很晚(十二點)

係門口上香........

d 煙叫醒你為止.........

仲有另一邊 ge 隔離個伙人就....

安左個分体式冷氣,

部機 d 熱氣就成為我地成間屋係夏天 ge 暖氣

唔好意思去管理處投訴.....

費事面左左嘛....

你地話我係咪最慘.....

:-( :-( :-( :-( :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.