跳至

首頁

尾頁

伯爵府

last night收左咩情人節禮物呀????

我細妹約左我同老公出銜食飯,之後老公就買左隻錶俾我,佢話而家個隻戴左好耐(拍拖個時買)你時候換,我話唔好,佢c都要買。

伯爵府

Re: last night收左咩情人節禮物呀????

jove

咁米幾好.....我無禮物不突止.
仲要 only 同 2個仔係屋企過情人節炸.
我老公琴日 11點9 先返屋企.
果時, 我同 BB 都已經訓得好林....
果隻衰公...嘈醒我地 2 個不突止.
佢仲走到床邊申出對手同 BB 講 :
BB .... 黎抱抱..爸爸同你過情人節.
當然 BB 鬼識比手佢咩.....跟住佢就轉身出去睇電影.
BB 見佢走當然就即刻喊....我同我老公講 :
米行住...攪醒佢拍拍 PAT PAT 就走人.
你快 D 抱佢攪點佢. 我要訓覺...

最後, 我老公米又係攪唔點要我出去抱 BB.
頂...終於, 細佬文要成差不多 2 點先訓.. :tongue:
真係想打鑊我老公.

MANDY

大宅

haha

me - 0 (zero)

my friend just brokeup . i asker her eat dinner with us at my home
我只講事實

複式洋房

HeeHee
今年竟然有花收啊! 都不枉我咁辛苦同佢生&照顧BB!

伯爵府

醒目開學勳章

其實我在星期日(即中國情人節)原本叫我老公夜晚收工後(11pm)回家一齊食湯圓, 點知他那晚走左去同事bbq仲要成2點幾am先返來, 那晚我真係好嬲同埋鬧佢, 跟住同他冷戰到14號, 14號下午我就諗佢如果晚上唔返兼職返來陪我, 我都打算原諒佢, 點知佢真係要11點幾先收工返來, 不過佢買了我喜歡食的宵夜俾我食, 我條氣先下左一半, 跟住佢又好似唔知講左咩野又激到我 , 點知佢就轉個頭拿了一袋野出來俾我, 我拿出來原來係一部新手機, 係果刻我真係好驚喜同好感動開心, 因為我以為生左囡囡後佢唔多有表示, 我有d唔開心的, 佢跟住同我講~老婆,唔好意思激親你, 呢份禮物係慰勞你照顧囡囡咁好和辛苦....我聽到之後覺得好鍾意呢個男人

大宅

我都係咩禮物都無,不過我同老公去左睇戲,都幾開心~

子爵府

2人世界真係happy
一家人齊齊整整又係另一種幸福
我 :-( 老公唔係身邊真慘

男爵府

2019勳章

lingirl 寫道:
其實我在星期日(即中國情人節)原本叫我老公夜晚收工後(11pm)回家一齊食湯圓, 點知他那晚走左去同事bbq仲要成2點幾am先返來, 那晚我真係好嬲同埋鬧佢, 跟住同他冷戰到14號, 14號下午我就諗佢如果晚上唔返兼職返來陪我, 我都打算原諒佢, 點知佢真係要11點幾先收工返來, 不過佢買了我喜歡食的宵夜俾我食, 我條氣先下左一半, 跟住佢又好似唔知講左咩野又激到我 , 點知佢就轉個頭拿了一袋野出來俾我, 我拿出來原來係一部新手機, 係果刻我真係好驚喜同好感動開心, 因為我以為生左囡囡後佢唔多有表示, 我有d唔開心的, 佢跟住同我講~老婆,唔好意思激親你, 呢份禮物係慰勞你照顧囡囡咁好和辛苦....我聽到之後覺得好鍾意呢個男人

lingirl,
hehe...又幾鬼死lum架bor
我就收左唇膏&胭脂

http://kawaii-kids.com/

侯爵府

zzzlam 寫道:
我就收左唇膏&胭脂

zzzlam,你老公竟然識得自己去買唇膏&胭脂送比你,好勁wor!

我就同老公出左去食飯,不過都係無gift,我問佢,佢仲好口嚮話"唔使啦,舊年都無送啦"...

大宅

2019新春慶豚圓

我老公送咗一兩金比我, 因為我前幾日同佢講過d金會升, 估唔到佢會買, 因為結婚後d情人節都無收過禮物

伯爵府

妳地就好啦....我中/西情人節都過左....連"西蘭花"都無收過呀.

男爵府

乜事都冇發生過, 好似平常o既一日, 返屋企食飯湊大小豬, 最後瞓覺.......

公爵府

中西情人節都冇 gift :-( 佢最近有野攪緊好鬼 c 忙
only $$$$$$$

伯爵府

總括各位資料:原來結左婚之後,d老公一係就好唔識做 一係就"lum" c人。
如果將佢地搓均就好啦。

伯爵府

Maisy :你老公咁得意既,送一兩金。
但我就唔覺得佢因為d金會升所以送金。
(如果你都唔會送一兩咁少啦)
反而家我覺得係----情比心堅。

伯爵府

貓貓媽咪:收cash好呀。

緊係佢d"金魚仔"向上游啦。

公爵府

jove,

咁又唔係喎, 都仲係打橫行

大宅

我老公今年都係冇送嘢比我, 又冇特別一齊食飯慶祝, 個晚响醫院陪仔都搞到半夜三更, 慶鬼慶馬咩 :-( :-( :-(
其實 C 佬年年都唔會送 GIFTS 比我架, 但沉晚佢返到屋企同我講, 本來我想買個 PATRICK COVE 既銀包比我, 但啲款唔靚, 所以冇買 , 我跟住同佢講唔駛啦, 銀包仲用得 哈哈, 諗返起, 早知同佢講, 唔駛啦, 折現啦

別墅

我今年都無收任何禮物,佢就無什麼表示,同平日一樣,我夜晚見佢笑笑口仲問:你古古怪怪係唔係有野送比我, ?-( :mrgreen: ,佢話無買禮物呀! 咁我就問佢係唔係收埋份禮物呢 ? 根住仲黑人憎,你放心啦我無買禮物呀! 心諗 "你個死野呀! " 算! 我老公都係呢種人,不過心又諗我今年都唔得閒出去買禮物,無理由老公送完份禮物比我,我唔送番比佢
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

伯爵府

jenjen123 :我就係呀,佢送左禮物俾我,但我就無送俾佢。下星期一去屯門吉仔掃貨,順便先買俾佢。你去唔去呀。

首頁

尾頁

跳至