育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

妮飄尿片-吉之島減價呀!!!

2 月20日有J Card 有額外95折呀!!
訂一箱有多15片呀!!!

有無人知中碼的片可以著到幾大呀?
我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

大宅

Re: 妮飄尿片-吉之島減價呀!!!

HOW MUCH THX.

別墅

SS and S $60.7
M/L $79.7
XL $75.9
學習褲L/XL $66.4

2月20日的價錢!!!
我一生一世必有恩惠慈愛隨我,我且要住在耶和華的殿中,直到永遠!

禁止訪問

畀面勳章

大宅

都唔係好平咋bor, 之前o個次大減價medium size 係79.9 做9折, 即係 71.9

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係喎, 我之前去UNY買中碼平d喎, $71.9, 都係每包送多3塊片.

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

har! 每包送多3塊片? But I only got 每包送多2塊片!!

btw, did your 妮飄尿片 have 尿尿indicator? I bought 8 packs but don't have it. Really want to know.
anita_mon 寫道:
係喎, 我之前去UNY買中碼平d喎, $71.9, 都係每包送多3塊片.

男爵府

2019新春慶豚圓

$79.9/L 是多小片架,,係藥房54片要$80..

男爵府

Hi peaceaa1122,

係呀, 送貨黎個時共送多15塊中碼俾我.. 係咪間間唔同既?

條片前面有3條打直既黃色線, 個d係咪尿濕顯示黎既? 我見上次我訂個d就有.

男爵府

2019勳章 醒目開學勳章

我想問一箱有幾多包? L /XL 尿片/

男爵府

我之前買過細碼同中碼就一箱4包, 但就唔知大碼/加大碼係咪都係4包

別墅

我記憶中都係71.9,但我搵返之前的宣傳單,都係79.7喎!!
唔知係唔係到時的價平"D"呢?

要買一箱先送15片,一包就送兩片。

別墅

L 有51片
XL有36片

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hi anita_mon,

係呀, 有3條打直既黃色線, 個d係咪尿濕顯示黎. I ordered 7 packs in Jusco before and they have 尿濕顯示, but when I ordered 8 packs in UNY recently, I found there is no 尿濕顯示 when delivered. I think they send old stock to me. Let me call UNY to clarify tomorrow. Many thanks.

Hi peaceaa1122,

係呀, 送貨黎個時共送多15塊中碼俾我.. 係咪間間唔同既?

條片前面有3條打直既黃色線, 個d係咪尿濕顯示黎既? 我見上次我訂個d就有.

別墅

依家中碼,係唔係都有尿濕顯示呀?

公爵府

係囉~送2片咋~~

peaceaa1122 寫道:
har! 每包送多3塊片? But I only got 每包送多2塊片!!

btw, did your 妮飄尿片 have 尿尿indicator? I bought 8 packs but don't have it. Really want to know.[quote]
[/quote]

男爵府

原來係我誤會左, 買1包送2片, 買1箱送15片, 即係如果買1箱既話, 平均每包送多1片, 共3片添, 都幾抵..

唔知今次吉豬島會唔會好似UNY咁, $79.9之後再有9折, 賣$71.9咁抵呢?

男爵府

2019新春慶豚圓

有冇人用緊包妮飄係ABC字母圖案?

我係德仁買咗包,開咗之後發覺明顯薄咗(連藍色橡根d料都薄埋),以為佢地改良咗,之前用開妮飄都未試過漏尿.點知用咗呢包兩晚就連續兩晚漏尿

公爵府

好媽媽勳章

小百合mama 寫道:
SS and S $60.7
M/L $79.7
XL $75.9
學習褲L/XL $66.4

2月20日的價錢!!!

請問呢d價錢係唔係折晒架喇?
同仲有冇一箱再送sample呢?
謝謝

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題