自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問這幅圖由多少個三角型組成?

我有一幅三角型圖(係由16個小三角型組成的), 要數共有多少個三角型呀,

洋房

Re: 請問這幅圖由多少個三角型組成?

睇唔到幅圖喎......

複式洋房

can I email the picture to your email?

tictak 寫道:

複式洋房

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=529288&forum=162&2

go here, can you see the picture?

stella2005 寫道:
can I email the picture to your email?

[quote]
tictak 寫道:
[/quote]

洋房

請check pm, thanks

複式洋房

sorry, how can I check pm?

tictak 寫道:
請check pm, thanks

洋房

係網頁既右上角有一個'私人信息',你click入去就會睇到我send俾你既pm架啦

複式洋房

ok, emailed to you, thank you.

tictak 寫道:
係網頁既右上角有一個'私人信息',你click入去就會睇到我send俾你既pm架啦

洋房

1小格:16個
4小格:7個
9小格:3個
16小格:1個
=27個

子爵府

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

複式洋房

我都係數到27個

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

stella2005:
你要將圖upload去網上相薄,然後將個url copy上黎先睇到架,而家你只係直接拎你PC個圖,所以睇唔到架!

www.photobucket.com<-----Try This!

複式洋房

please go to see the triangle :

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/stellalimlaisum/detail?.dir=404b&.dnm=365dscd.jpg&.src=ph

首頁

尾頁

跳至