跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

去studio 影相la

天珩近幾晚都坐得好定, 仲識爬一, 兩o下, 所以o拿o拿聲book影相, Weedend book 到5月啦, 唯有book 平日, 約o左Feb 21, 好期待

影完等我upload D 相過你地睇

大宅

Re: 去studio 影相la

jooo02,
咦!你去邊間影,貴唔貴啊?好期待啊!
我都搵左幾間,見阿女都坐得好穩陣,又開始成日都想爬,原來weedend咁full架?咁我都要book定啦!多謝提醒!

大宅

jooo02,

我都想知,不過等阿女再唔做"比殺斜塔"先.........

大宅

jooo02,記得報料呀!

子爵府

我都想帶BB去影呀! 因為我朋友話最好係BB識行之前同佢去影,請問各位媽媽有無好介紹呀?

別墅

CurtisBB & other mamis,

下星期去影完一定馬上報料, o個個auntie 話最好識識地坐就book 2 weeks later, 因到時應已坐得好好, 另外, 因為bb 大d 識抗拒d accessories e.g. hats, 所以而家會易control D.

大宅

我都 book 左聽日, 不過尋日 bb 塊面俾玩具劃左條痕, 而家都唔知去唔去好
我要學習做會笑的媽媽

別墅

我等夏天先去影, 如果妳地影得好記住介紹我呀!

男爵府

好媽媽勳章

我本來都約左去影... 點知洵洵又病左, 唯有改期啦 ......

男爵府

好媽媽勳章

各位媽咪,
我睇2005年4月媽咪會
有個TOPIC係講去邊間影樓影BB相的,
條 link係:明天影相喇,有d緊張添
佢地好多媽咪都影左,可以睇下D相參考下

別墅

mchan89 & MrsCLee, 你地 Book 邊間呀? 我去Magxx studio ar, 3xx 影36張3個style, 唔知靚唔靚呀!! MrsClee, 可能bb 今晚就退呢, 睇定D先 la.

cutey_face, thank you ar

大宅

各位, 我都想同bb去影呀! 有咩好介紹呀?
我否e-mail給我, thanks!
[email protected]

子爵府

我最近都有留意呀,我自己比較鐘意bb cute同baby house,我睇過其他mami話bb cute 的人好nice同好有耐性,我可能都會去bb cute,不過我又想睇埋你d相先喎!真係貪心
jooo02 寫道:
mchan89 & MrsCLee, 你地 Book 邊間呀? 我去Magxx studio ar, 3xx 影36張3個style, 唔知靚唔靚呀!! MrsClee, 可能bb 今晚就退呢, 睇定D先 la.

cutey_face, thank you ar

別墅

唔貪心唔貪心, 我都覺得bb cute & bb house 好似幾好, #### 係天珩未出世前我睇其他bk mami D 相覺得ok所以先book, 但而家想睇番D相又搵唔到, 都有d擔心!! 同埋佢每次影about 1.5-2 hours, 好似唔使咁趕, 話晒第一次無經驗, 我怕去3xx 任影會好呢 hei.

其實呢, 我諗住天珩識爬去第二間再影, 到識行又可能去第三間再影...etc...唔知我老公會唔會肯呢???

大宅

可唔可以給我BB CUTE聯絡資料呀? THANKS!

大宅

各位媽媽, 我今日同 bb去影左相啦, 我去左 Baby Hxxxx影呀, 攝影費 $380, 一筒菲林 $780 包12款造型, 第一筒菲林會有兩款相係 bb 自己帶去嘅衫, 再加埋全家福當一款, 除晒衫又一款, 都所剩無幾, 所以我影左兩筒

CD 係另外收費, $130一隻. 我有朋友之前影過, 所以有 coupon 免攝影費, 我個人都幾滿意, 因為 bb 都幾合作, 一個鐘頭影晒兩筒菲林, 等多一個鐘有相攞, 兩張 8R (送嘅), 菲林底片 同 CD 就一個星期後攞

我 scan 左一張俾大家睇:
我要學習做會笑的媽媽

大宅

我要湊仔啦, 星期一再傾
我要學習做會笑的媽媽

別墅

MrsCLee,

Ivan 張相好可愛呀! 我想問下, 如果除衫影, 會唔會凍呢? THANKS~

子爵府

MrsCLee, bb影得好可愛呀! 可唔可以pm studio資料比我。

大宅

Ivan仔好可愛啊!一個鐘頭影晒,佢一定好合作o者!我都想知影樓係咪開晒暖氣o架?同埋d衫乾唔乾淨o架?

首頁
12345...11

尾頁

跳至