自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問去銀行存"散錢"是否要收手續費, 要收多少?

話說, 家有太多的一亳, 二亳和五亳...
(搭車 又有八達通, 街市又唔收...)
想拿去銀行 入落呀囡戶口
唔知要收多少手續費呢??

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 妹妹霖是我們的心肝寶貝, 多咗個妹妹, 做咗家姐了 [雪霖的相薄]

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Re: 請問去銀行存"散錢"是否要收手續費, 要收多少?

要呀,不過好似間間bank都唔同喎.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

我之前都有大概$60蚊到既散銀,我就拎去左郵局入機買郵票.

複式洋房

咁咪攪好耐!!
WangWang-Ma 寫道:
我之前都有大概$60蚊到既散銀,我就拎去左郵局入機買郵票.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 妹妹霖是我們的心肝寶貝, 多咗個妹妹, 做咗家姐了 [雪霖的相薄]

大宅

我曾用來搭巴士, 分好一日一日的車錢, 用紙包好, 每日取二包, 很快就用完了!

大宅

入”中國銀行”戶口, 一千個以下之硬幣唔使收手續費.

複式洋房

謝謝...

首頁

尾頁

跳至