論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我留底佢係咪

我個印印樣靚身材正, 做野有d 馬虎, 但快手, 有d 脾氣, 但好少對我兩公婆發脾四, 但對我呀媽就態度就ma ma 地. 不過我亞媽都幾難相處, 我亞媽勁唔like 佢, 但我老公勁like 佢, 我老公亦唔like 我亞媽, 我就覺得佢係雞肋, 因為印印英文好好, 好識同我d 仔女玩, 而且仲教識佢地好多字, 我個仔d 英文都唔錯, 而且, 印印響我同老公面前好識 do. 好好笑容, 同好少say no. 如果佢唔係樣靚身材正, 我多數會同佢續約, 佢就滿約la, 我好唔好同佢續約呢?

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 我留底佢係咪

你係信唔過佢定你老公呀??

大宅

比我一定換...唔怕一萬...最怕萬一....

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樣靚身材正~我一定換.

該用戶已被刪除

男爵府

以防萬一, 換左佢啦!!

複式洋房

兩個都信唔過. 但我老公猛叫我同佢續約, 而且我仔女都好跟佢, 佢的而且確同小朋友玩係好好, 付合我既要求及需要.
我老公對佢幾好ga, 咁我都唔驚既, 我屋企多數時間都有人, 我又裝左眼仔, 佢地無mud 機會單獨相處.
我之前應允同佢續約, 所以我無搵新工人, 若果唔同佢續都幾痳煩.

大宅

你同佢續咗約你就真係有痳煩啦!

Thomastrain 寫道:
兩個都信唔過. 但我老公猛叫我同佢續約, 而且我仔女都好跟佢, 佢的而且確同小朋友玩係好好, 付合我既要求及需要.
我老公對佢幾好ga, 咁我都唔驚既, 我屋企多數時間都有人, 我又裝左眼仔, 佢地無mud 機會單獨相處.
我之前應允同佢續約, 所以我無搵新工人, 若果唔同佢續都幾痳煩.

複式洋房

好多謝各位既意見! 我諗我會唔用佢, 但咁短時間我又搵唔到另一個補上, 我會試下響呢兩個星期搵下有無合適既, 您地有無好介紹呢?

首頁

尾頁

跳至