意見反饋
義工

自由報料 今日: 72|主題: 268070

日本組合屋問題

男爵府

國民生產總值:6669

日本組合屋問題

請問有無人知邊度訂日本組合屋及活動帳篷平呀? 元朗屯門區都可以的! thanks!

大宅

國民生產總值:3245

Re: 日本組合屋問題

可以睇下以下啱唔啱,

天織堂日本組合屋有限公司

http://www.sunrain.com.hk/contact/st-contact.htm

沙田大圍積富街8號全幢(強記雞粥後面)
Tel: 2691 1444
Fax: 2692 6444

元朗錦繡花園錦繡大道 (大閘口旁)
Tel: 6131 3881 Fax: 2572 4999

男爵府

mcdullmama,
謝謝你的資料, 此間我巳問左啦, 因為價錢比較貴, 所以便想問下其他公司羅

大宅

國民生產總值:3252

醒目開學勳章

組合屋好貴, 最平都要幾千蚊, 格完價都係唔舍得買.

3,4 年前做過 16'7"x9' 既活動帳篷約$2800 (嗰陣格價, 應算平). 我唔記得公司名, mr lee 61313866.

男爵府

talie,
thank you for your information! 另想問下上次幫你整帳篷個間係邊區的?

大宅

醒目開學勳章

大宅

醒目開學勳章

sorry, 我唔記得喇.
我住錦繡, 所以間唔使都收到d單張, 亦有落元朗d舗頭格價, 上網都試過. 我只保留該電話以便日後跟進, 而其他資料就無keep低.

男爵府

talie,
明白, thank you very much! 因我舊年其實問過一間如整12尺x 6尺半 $2XXX, 但因我唔見左個電話 :-( :-( 所以找唔番個間公司, 以我呢幾日都查過其他好貴, 所以咪想係度問下羅, 如果你再收到一些傳單, 你可否通知我呀, thanks!

大宅

醒目開學勳章

無問題~ 我又試下搵唔搵到返張單先.

男爵府

talie,
Thank you very much for your help!

大宅

國民生產總值:3812

冇咁平吓, 我地平均五千左右, 你上日本個 website 睇當地買都要成三千元左右.
約 : 五尺 x 五尺

大宅

醒目開學勳章

Mayuki

Please check PM.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.