意見反饋
義工
跳至
[2005年] 減晒肥未呀?有無好介紹?

別墅

國民生產總值:505

減晒肥未呀?有無好介紹?

冬天就過, 著衫再無得摭.
生完之後, 成隻巨熊咁呀!
牛仔褲固然著唔落,
而家都仲可以著裙著boots摭住.
遲d唔知點呀?

但係我又唔想食減肥藥...

男爵府

國民生產總值:7084

Re: 減晒肥未呀?有無好介紹?

我已經放棄...專心做肥師c...和舊日瘦瘦的我講88

原來可以盡情食野係好開心,好滿足架~

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

努力中 ...
日日唔食 lunch ... 不過, 都係減得 兩大磅咋 .......... :-( :-(

禁止訪問

國民生產總值:9237

睛靈勳章

別墅

對BOOT係生完之後買架...
以前所有鞋都著唔返...
隻腳大左....

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

國民生產總值:4528

生完B頭一個月日日冇得瞓~曾瘦番到12X...
而家又肥番~13X......~"~

唔減治喇!!!餵埋人奶先~

大宅

國民生產總值:3665

我都仲係好肥呀!!!!!快夏天喇,唔可以著返以前d吊帶喇!!!! :-( :-( :-(
我d係貼身吊帶,長又有短又有,好多好多,bra top都有幾個,吊頸都有,而家只可以係屋企著,唔出得街呀,我唔制呀!!! :-( :-( :-( :-(

別墅

我唔敢諗吊帶, 著得番以前D褲都偷笑勒.

你地諗住點減?

大宅

我好為食架,不過而家好少食朱古力喇,好多都介左,但係我係飲水都會肥果隻,help me................. :-( :-(

大宅

有B前~係用EAT藥+唔食野減....快靚正~

大宅

但EAT藥有心跳...唔係個個受~

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

尋晚見熱, 咪著以前件吊帶背心囉...
俾個 c佬話 : 『乜 pig pork 公仔, 會走出o黎周圍行o既 ??』
頂 ~~~~~~

Jackievv 寫道:
我都仲係好肥呀!!!!!快夏天喇,唔可以著返以前d吊帶喇!!!! :-( :-( :-(
我d係貼身吊帶,長又有短又有,好多好多,bra top都有幾個,吊頸都有,而家只可以係屋企著,唔出得街呀,我唔制呀!!! :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

睛靈勳章

禁止訪問

睛靈勳章

別墅

我唔至飲水會肥, 我係透啖氣都有卡路里個班.

以前都係食藥. 好掂架, 不過個隻藥禁左咯.
X婷..真係會情緒低落兼心跳...

我大肚個時, 姑娘同我講千祈唔好再食藥,
講好多恐怖野..搞到我都唔敢食...

但係而家鬼死咁肥...唔知個D物荼物茶, BOOTS呀..
個D得唔得呢?

大宅

鴨仔蛋 寫道:

個個都有心跳架啦,唔跳就..............

大宅

Jackievv 寫道:
[quote]
鴨仔蛋 寫道:

個個都有心跳架啦,唔跳就..............

[/quote]

係喎....哈哈...sorrysorry..... :mrgreen: :mrgreen:

別墅

最慘就係個PAT,
簡直係海洋公園/海洋館個條超級"龍等" 游左番OFFICE咁呀.
生完無啦啦個盤骨橫左出黎,
我摸落去, 就算瘦到得棚骨, 我都會成個開瓶器咁
:-( :-( :-( :-(

禁止訪問

睛靈勳章

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.