跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 減晒肥未呀?有無好介紹?

剩下個肚腩未減 ,28吋~ :-(

大宅

gadaleo 寫道:
kitna,

唔好減呀.......你減左無人陪我都applecarey la

唔駛怕...
仲有我 :-( :-( 要減廿磅先ok.
不過我駝 bb 前都係肥肥地架喇..

男爵府

applecarey,
check pm!

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

我就參加咗米施絡,由141減到125,還有2磅就達標,個個同事都話我減得很快,仲fit過未有bb之前,而且不用捱餓,我用了3個月時間,下星期一便結束了,進入監察期.
開心寶寶祉翹仔[/url]

大宅

tabo817 寫道:
我就參加咗米施絡,由141減到125,還有2磅就達標,個個同事都話我減得很快,仲fit過未有bb之前,而且不用捱餓,我用了3個月時間,下星期一便結束了,進入監察期.

貴唔貴??

大宅

我同事都參加

複式洋房

Kitna,

我生完BB後到現在都是145ib,我都好想減。你可否PM個醫生地址、電話給我嗎?Thank you.
kitna 寫道:
我識個醫生可以開減肥藥...可以減得好快...
一次一個星期藥$150...食左後會無胃口...無特別心跳多左...
不過會成日有野係喉嚨的感覺...口乾到死...
個人會無咁開朗...會傷胃
一個月起碼減到10磅...我好耐之前食過一排...
第一個月減到20磅...

家陣我都考慮要不要食番

首頁

尾頁

跳至